cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 pro

(Topic created on: 08-19-2024 03:07 AM)
230 Views
Acelorion
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Cihazı perşembe gününden beri falan kullanıyorum ama birçok müzikte cızırdama çatırdama sesleri geliyor daha önce buds 2 kuşşandım onda böyle şeyler olmuyordu sesi daha yüksek daha kaliteli geliyor basslar vs daha kuvvetli ama kontrolsüz güç ile gelmiş sanırım kronik bir sorun olabilir bu cızırtılar garantiye göndermek isterdim ama henüz yeni üretim olduğundan değişse bile aynı ürün gibi gelir diye düşünüyorum birde özellikşe şu kağuçuklar kulağa oturmasın diye yapılmış sanırım küçüğü takınca kulakta durmuyor ortancayı takınca kulağı rahatsoz ediyor baskı yapıypr en büyüğü takınca o hiç girmiyor zaten buds 2 nin kağuçukları çok daha iyiydi küçüğüde ortasıda kulağıma cuk oturıyordu büyüğü denememiştim

2 Comments
DepecheMode
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Günaydın...
Bizim konu kilit olduğu için buraya yazayım. Cevaba da ek olmuş olur.
Çıkmayan sol pedi çıkardım sonunda. Ama öyle basit olmadı sökme.
İade işi ile ben de uğraşmayacağım.

Ve evet küçük pedleri taktım kulakta durmayı bırak kulaklık işlem testinden geçmedi bile (uyum testi var uygulamada) orta pedi tak ve de yeniden uyarla hatası vs vs verdi.

4 5 defa denesem de geçemedi testi.

Mecbur orta pedleri (m beden) geri taktım. Orta pedde testleri geçse de zorlama ile kulakta duracak artık.

Hayatımda nefret ettiğim ürünler rafında yerini aldı bu ürün.

Galaxy Buds pro dan sonra buna geçmenin çok da bir esprisi yokmuş. Hele hele buds pro 2 den geçmenin hiçbir esprisi yok bence.

Cızırdama olayı bende yok ama şu var. İşitme olayı için ayarı açtığımda önce ara ara bir patlama oluyor sonra normal olsa da elinizle alkış yaptığınızda 4 5 defa el çırpma efektinin 1 2 sinde patlama yapıyor.

Herkese geçmiş olsun şimdilik. Umarım Bu hatalar güncelleme ile giderilir.
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim de çarşamba günü elime ulaştı. O günden beri kullanıyorum ama seste cızırtı problemi yaşamadım. Anlaşılan Samsung bizi boşu boşuna 1 ay bekletmiş. Yine bazı kişilere anladığım kadarıyla ilk üretim göndermiş. 1 ay dolmadan servise giderseniz sıfır kutusu ile değişimi yapılır. Eğer 1 ay dolduktan sonra giderseniz büyük ihtimalle sadece kulaklıklarınız değişir. Kutusu eski kutunuz olur. Bence garantiye göndermeniz en sağlıklısı olur. Benimki gibi sorunsuz kulaklık gelme ihtimali de var. Şansınızı deneyin.

Kulaklık uçları konusunda sonuna kadar katılıyorum. Buds2 kulağıma tam uyum sağlıyordu ancak Buds3 Pro'nun küçük uçları kulağımda durmuyor, orta uçları kulağımı rahatsız ediyor. Samsung bu sene ergonomik bir kulaklık yapamamış.