cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 pcye bağlanmıyor

(Topic created on: 03-03-2025 03:26 PM)
50 Views
imnegan
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 kulaklığımı laptopuma bağlamaya çalışırken ''cihazdan hiçbir yanıt alamadık yeniden bağlanmayı deneyin'' hatasını alıp duruyorum yardım edin lütfen.

Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gerek yok. Ben kendi meslegimle kimseye bulaşmadan mutluyum. Size de kimseye bulaşmadan kendi mesleğinizi yapmanızı tavsiye ederim
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Grupdaki sayısız kişi pişman oldu neden? Çünkü bize güvenleri tam değil tıpkı senin gibi

0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güven sağlanamıyorsa bu benim değil senin sorunundur.
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Şirketten bir kişi bazı nedenlerden dolayı ayrıldı coin devre kesme koruma mekanizmasına girdi ve kullanıcılar bizi dolandırıcı sandı burda ister istemez kullanıcılar bizi dolandırıcı sandı burda benim yapabileceğim herhangi bir şey varmı ?
0 Likes
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Abi bune ya. Bende bu kulaklıktan alıcam ama herkes sorun yaşıyor bu kulaklık ile. Cihaz galiba kronik sorunlu. Bu arada bilgisayara bağlarken kulaklıkları kutusuna koy, kapak açık olsun. Sonra bir düğme olması lazım kutuda. Ona basılı tut cihaz eşleşme moduna geçsin. Sonra bşlgisayarda Bluetooth ve diğer cihaz ayarları kısmından aygıt ekleye gir kulaklığın orada çıkması lazım normalde.
0 Likes
imnegan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet biliyorum daha önce bağlamıştım zaten cihazı pcye ama şimdi hiçbir şekilde bağlanmıyor
0 Likes
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Tamam işte kulaklıkları aygıtlar kısmından kaldırıp dediğimi yap en baştan.
0 Likes
imnegan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
evet zaten öyle yapmıştım ancak dediğim problem devam ediyor
0 Likes
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Adamların kulaklıkları kronik sorunlu galiba başkan. Herkes bir sorunla karşılaşıyor bu kulaklıklarda.
0 Likes
imnegan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam şimdi çözdüm sorunu dediğim gibi kulaklık kutusunun şarjı olmadığı içinmiş yüzde 3-4 civarına gelmesi yetti bağlanması için. Yardımlarınız için teşekkürler.