cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 pcye bağlanmıyor

(Topic created on: 03-03-2025 03:05 PM)
275 Views
imnegan
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 kulaklığımı laptopuma bağlamaya çalışırken ''cihazdan hiçbir yanıt alamadık yeniden bağlanmayı deneyin'' hatasını alıp duruyorum yardım edin lütfen.

25 Comments
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık kutusunun şarjı ne alaka. Kulaklıkların şarjı varsa bağlanması lazım. Bende huawei var. Kutunun şarjı 0 iken kulaklıkların şarjı varsa kullanıyom.
0 Likes
imnegan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet ama en baştan yeni bir cihaz eklediğim için ilk seferde kutuya ihtiyaç duyuyor o yüzden şarjı olması gerekli demek ki onun dışında kulaklıkların şarjı olması yetiyor normalde.
0 Likes
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben zaten daha önce bağlı olduğunu zannediyordum ondan şaşırdım. Evet ilk bağlamada kutu gerekiyor. Benim dediğim yöntem mi işe yaradı?
0 Likes
imnegan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İlk başta daha önce bağlı olduğu halde bağlanmıyordu daha sonra buraya post atmadan önce dediklerinizi denemiştim ama işe yaramamıştı en son biraz şarj aldıktan sonra düzeldi anlamadım garip. Bu aralar galaxy wearable uygulamasında da sorun oluyor kulaklıkla ilgili. Buds 2 pro kullanırken hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım.
0 Likes
kagannn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Dediklerimi yapmanız için kutunun şarjı olmalı. Çünkü tekrar eşleştirme için kutuya koyup kutu ve kulaklıkları birlikte tekrar senkronize ediyoruz. Bu yüzden şarja takmanız bu sorunu çözmüş.
61Hakann
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıkları kutusuna takın.
Kutunun altındaki düğmeye bir defa basın ve yeniden bağlanmayı deneyin.
0 Likes