cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro

(Topic created on: 02-07-2024 07:39 PM)
160 Views
Smhalts
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar eşime Galaxy Buds 2 , Kendime ise Buds 2 Pro alacağım. Bu kulaklıklara sahip olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sizce almalı mıyım?
0 Likes
17 Comments
elexive2
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
samsung telefonunuz varsa alın buds 2 pro iyidir memnun kalırsınız. buds2 ise piyasadaki diğer kulaklıklardan pek farkı yok eşiniz memnun kalacaktır
Smhalts
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim benim telefonum S24 Ultra , Eşimin telefon S23 bende yeterli görüyorum ama yine de sorayım dedim bilgi sahibi olmak için
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
buds 2 için piyasadaki diğer kulaklıklardan pek farkı yok demek doğru bir yorum olmaz bence.
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
piyasadaki diğer kulaklıklar dediğim 1000tl ile 2000tl arasındaki kulaklıklardan alacağınız verimin aynısını buds2den de alırsınız demek istedim. buds2yi bu fiyat seviyesindeki diğer kulaklıklardan öne çıkaran hiçbir artısı yok kişisel zevk meselesi alınır kullanılır
Hüseyin0060
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben jabra elite 3 active den buds2 pro ya geçmiştim. Buds2 pro samsung cihazlarla mükemmel uyum sağlıyor. 24 bit hifi desteği ile ses kalitesi çok iyi.
Smhalts
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yorumun için
0 Likes
Esen22
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro bass konusunda sadece üzer, diğer konularda çok iyi
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro nun bassı gayet yeterli ve iyi ,hiç te üzmedi şimdiye kadar çok şükür
0 Likes
Esen22
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kendim de kullanıyorum bana göre bass kötü, bir de dışarıya ses veriyor rahatsız edici durum bu
0 Likes