cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro kullanıcılarına sorum var

(Topic created on: 12-15-2024 01:35 PM)
126 Views
baydeon
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ben buds 3 pro almayı düşünüyorum ama Bluetooth kulaklıkların ses kalitesi ve mikrofon kalitesi bakımından kablolu kulaklıklara göre berbat olduğunu araştırınca anladım geçenlerde ucuz yollu bir kulak üstü kulaklık aldım ve çok kötüydü üstelik yorumlarda herkes çok beğendini söylüyordu (4k kişi) ama şimdi buds 3 de SSC-UHQ diye bir şey gördüm ve beni ümitlendirdi kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi gerçekten fiyatına değer mi yoksa 600 lira verip AKG kablolu kulaklıktan devam mı etmeliyim (AKG'den çok memnunum her konuda)

6 Comments
ayk39
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Al gayet yeterli. Daha çok param varsa airpods 2 pro Al, yoksa buds 3 pro guzel
0 Likes
baydeon
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung ekosistemini daha çok beğeniyorum üstelik airpods da UHQ desteği yok
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2 pro da bildigime yore al yok
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1000 lira altındaki kulaklık pek iyi degil ve buds 3 pro cok iyi ocakta kısmetse alacam 1 2 aydır arastırıyorum
0 Likes
baydeon
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kablolu kulaklıklar her zaman çok daha iyidir ve mükemmel fiyat performans ürünüdür kablosuz kulaklıkların bir sürü sıkıntısı var ucuza iyisini almak varken bt kulaklıklar bana mantıklı gelmiyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Artık eskiden iyidiler simdi kqblusuz kulaklık gelistirdikce far k yok denilecek kadar azaldı ve ben ilk seri buds plus var hic sorun cıkarmadı ve iyiki almısım dedim 2019 cıkmıstı o ay aldım 900 tl ye ve ucuz etin yahnisi olmaz sonucta 1000 tl altı kulqklık ta benzer yani
0 Likes