cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds FE gürültü engellemenin sesini duyuyorum

(Topic created on: 02-01-2025 09:20 PM)
245 Views
Enderian
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Cihazı alalı daha bir hafta bile olmadı ama şuanda aktif gürültü engelleme özelliğini açtığım zaman sol kulaktan rüzgar sesine benzer bir ses duyuyorum ve gürültü engellemeyi kapatınca düzeliyor bilgisi olan birisi bunun normal mi yoksa garantiye mi götürmem gerektiğini açıklayabilirmi acaba?

25 Comments
nodoshi
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben Buds 2 modeline sahibim aynı ayarlar mevcutmu bilmiyorum ama.

Wearable> Kulaklık Ayarları> Erişilebilirlik> Ortam sesi için duyma desteği> Ortam sesi tonunu ayarlamayı deneyin1738434565413.jpg1738434565436.jpg
Burakylcn
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu bahsettiğin ortam sesi arkadaşın sıkıntısı olduğu kısım anc yani bunu yaparsan hiç Bi etki etmez
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
"aktif gürültü engelleme özelliğini açtığım zaman sol kulaktan rüzgar sesine benzer bir ses duyuyorum"
sizde aynı şeyi diyorsunuz. active noise cancelling. ama evet kullanıcı bu ayarı yaptığında bir değişiklik olmamış. Cihazın kendisi ile alakalı olabilir.
Burakylcn
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Yani teşhirli üründe satılmış olabilir bilmiyorum çünkü bende aynı kulaklığı kullanan biriyim ve herseyi gayette güzel çalışıyor tüm özellikler
nodoshi
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Korkutmak istemem ama dikkatli olun. Benim bu Samsung'un aksesuarları artık biraz da olsa güvenilir gelmiyor bu olaydan sonra.

*Evet konudan alakasız ama tedbirli olun1738436285870.jpg
Burakylcn
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu olayı almadan önce çok araştırdım haberde diyo tek kulakta patladı ama raporda çift kulak hasar aldı yazıyor YouTube bunun videosuda detaylıca hersey açıklanmış yani korkmaya gerek yok galiba samsungta olayı çok takmamıştı yalan olduğu için
Mronok
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu olay gerçek değilmiş firmayı karalıyorlar Allah korusun
0 Likes
Enderian
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlar aynı ama hala bir değişiklik olmadı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Hocam profil fotoğrafınızı mavi mavi birden görünce moderatör zannettim sizi 😊