cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

1 günlük Galaxy Buds2 deneyimim | Galaxy Buds2 almayı düşünenler buraya 👇🏼

(Topic created on: 06-30-2023 07:04 PM)
691 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, iyi akşamlar dilerim. Tüm Samsung ailesinin Kurban Bayramı mübarek olsun. 
Daha dün aldığım Samsung Galaxy Buds2'yi bugün deneyimleme fırsatım oldu. Bol bol deneyimleyip bu deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim. 
İlk önce Teknosa'dan 1500₺'ye almış bulunmaktayım. 
1. SES DENEYİMİ: Ses deneyimi oldukça iyi. Aktif gürültü engelleme açıkken ve kulaklık kulağa tam oturunca ses gerçekten oldukça güzel geliyor. Ortam sesi açıkken sesler biraz garip geliyor kendi sesimi falan baya garip duyuyorum. Fakat Aktif gürültü engelleme açıkken sesler gayet normal ve güzel geliyor. (Gürültü kontrollerini hiç kapatmıyorum bu yüzden kapalı olunca nasıl bir ses deneyimi oluyor bilemem.) 
Aktif gürültü engellemeyi açınca çevremdeki sesler olabildiğince en aza indiriliyor. Kendi sesimi ve müziğin sesini gayet net bir şekilde duyabiliyorum. 

2. PİL/GÜÇ DENEYİMİ: Kulaklığın gücü gerçekten iyi. Bugün bayrama gittiğimde kulaklığım full kulağımda takılıydı pilini test etmek için. Zaman geçtikçe kulağımı acıtmaya başladı kulaklık fakat pili gerçekten oldukça güzel gidiyor. Yaklaşık 6 saat kadar kulağımda kaldı kulaklıklar. Taktığımda 100% şarjı olan kulaklıklar yaklaşık 30%'a kadar indi şarjları bu süreç içerisinde. (Aktif gürültü engelleme açıktı. ) Bir kulaklığa göre gerçekten oldukça güzel gidiyor şarjları. 
Edit: Kulaklıkların ve kılıfın şarjları da çok hızlı bir şekilde doluyor) 
3. ÖZELLİK DENEYİMİ: Kulaklıkta ki özellikleri de bugün deneyimledim güzelce. Gerçekten özellikleri çok kullanışlı ve güzel. En sevdiğim özellikler sesi kısıp/sesi açma ve kulaklığa uzunca basınca aktif gürültü engellemenin açılması/kapanması oldu. 

Açıkçası ben kulaklıktan gayet memnun kaldım. Önerir miyim? Evet, kesinlikle öneririm. 1.500TL biraz fazlaydı (bana göre) fakat gerçekten değer bence. (Fârklı mağazalarda fârklı fiyatlar olabilir.) 

Dipnot: Kulaktan kesinlikle hiçbir şekilde düşmüyor. Kulaktan düşmesi imkansız gibi birşey yani. 

Evet deneyimlerim bu kadardı, herkese iyi günler dilerim. 
Dinlediğiniz için teşekkürler. 
Almak isteyenlere şiddetle öneririm bu kulaklığı. 

image

image

DIPNOT: Karanlık mod kullanıyorum yazıları siyah yapsam bu sefer de karanlık modda görünmez diyip beyaz yaptım yazıları. Eğer kırmızı yazıların altını göremiyorsanız bu SS'ten okuyabilirsiniz. 

image

11 Comments
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 😍 ben de 2022 Ağustosta almıştım sanırım 9 ağustostu 😅

Bence kulaklık fiyatını sonuna kadar hak ediyor, bence gerçekten çok güzel ben memnun kaldım yanii ☺️

Sadece kasada esneme sorunu var sanırım herkeste oluyormuş zamanla ama olsun o kadar da 😍
Giyilebilir Cihazlar
Ben hiç esneme sorunu falan farketmedim valla.
Aynen kulaklık fiyatını kesinlikle hak ediyor. Samsung camiasında ki en iyi kulaklık olabilir bu kulaklık. Aldığım için asla pişman değilim 😻
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de pişman olmadım yaa 😀
Kutusu kapalı iken üstteki o Samsung yazısından hafifçe bastırın hem üstünden hem altından tutarak, esnemiş ise hissedersiniz, hatta ses bile çıkıyor azcık, hatta kulaklığın kutusu açık iken o renkli olan kısımlara bastırdığınızda çıt diye ses çıkar bende çıkıyor 😪

Ama bunlar olmuyorsa sizde olmamıştır/esneme yoktur 😀
Giyilebilir Cihazlar
Aaa evet çok hafif bastırınca Samsung yazısına hissedebiliyorum az da olsa
Bende valla ses falan çıkmıyor şu an dürüst olmak gerekirse.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 😍
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim (:
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sanırım yazıları beyaz renk yapmışsınız. Aydınlık modda gözükmüyor ama seçince veya karanlık modda gözüküyor.Screenshot_20230630_194846_Samsung Members.jpgScreenshot_20230630_194921_Samsung Members.jpgScreenshot_20230630_195047_Samsung Members.jpg
Giyilebilir Cihazlar
Ayyy o hatayı hiç farketmedim valla. Karanlık mod kullanıyorum yazıları siyah yapsam bu sefer de karanlık modda görünmez diyip beyaz yaptım yazıları. Hatayı söylediğiniz için çok teşekkür ederim.
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de neden başlıkların altı boşluk görünüyor diyorum 😂😂