cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 08-23-2024 09:39 PM)
91 Views
NaimGalaxys
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Sizce f a r k var mı bence yok ama yinede soruyum dedim ilk foto makro çekim 2.si ise 48 megapiksel 

image

image

19 Comments
kml_A35
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Varsa bile **bleep** edilmez ikiside farklı kulaklarda
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ayn ancak yan yana getirince ve çok yakından bakınca **bleep** ediliyor ama abartılacak kadar değik işik şideti olarak çok az solunki daha iyi ama sağda yanında sönük kalmıyor zaten çok **bleep** olsa idi fotoda beli olurdu
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim gönderiden sonra mı kontrol ettiniz 😂 Benimkinde maalesef fârk var. Sizinki problemsiz gözüküyor.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yok ilk aldığımda **bleep** etim zaten ilk atığım postumun altaki yorumları okursanız birine dedim biraz var ama senin postunu gördğm seninki çok betermiş bence iyade et ben ilk postumda uzaktan atım **bleep** yoktu şimdi yakından atıyım dedim **bleep** bulunacak mı diye yine yoktu seninki baya kötüymüş kıyaslama yapınca bence yetkili servis ile görüş çğnkü bukadar para verip böyle çıkması üzücü değişim talebinde bulun hata ama yine sana kalmış ben bir şey diyeme fikrimi söyledim ben
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fârk etmemişim. Sizinkinde fazla belli olmuyor bence sorun teşkil etmiyor. Valla benimki gerçekten beter. Servise gidip değişim talep edeceğim. Kabul etmezlerse tüketici haklarından hakkımı ararım. Sonuçta ayıplı ürün. Hakkımı da alacağımı düşünüyorum.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Alırsın rahat ol istersen ilk samsungu ara görüş sonra servise gideceğini smyle belki gitmeden önce daha kolay yardımcı olur bazen servis ilgilenmiyor ancak samsung dürtğnce ilgileniyor benim ne zaman servise işim düşse sasungu aruyorum valla çok yardımcı oluyorlar
0 Likes
Yio_me
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığının en son güncellemesi nedir acaba
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
F3 diye bitiyor ama bazı yabancı ülkelere G5 gönderilmiş
0 Likes
Yio_me
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
F3 bende ve yeni güncelleme yok diyor
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Pardon o zaman F3 benimkide tele karıştırdım jdjsjsmsmsm tel F1 di dur dğzeltiyim
0 Likes