cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro

(Topic created on: 08-23-2024 06:36 PM)
93 Views
YunusS22
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ürün bi ara satıştan kalktı bir şeyler oldu sorunları bitti mi şu an satıştaki ürün alınabilir mi? Bir de Buds2 Pro'dan geçmeye değer mi?

27 Comments
burchina21fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet tekrar satışa çıkmış..dün okudum..
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Siparişleri ulaşmış çoğu kişinin 👍
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet, satışa çıktı ve ben aldım. Mükemmel bir kulaklık. Ben Buds 2'den geçtim ve tavsiye ederim. Hiçbir kusur yok, kusurların hepsi giderilmiş.
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Artıları nelerdir varsa eksi yönü nelerdir
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesi mükemmel, özellikle One UI 6.1.1 ile gelecek olan özerklik var. 24 bit 96 kHz ses kalitesi artacak ve Blade Lights çok güzel, karanlıkta gösteriş yapıyor. En önemlisi benim için ve iyi ki Buds 3 Pro'ya geçmişim dediğim özellik ANC, en güzel özellik, çok kullanışlı.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Eksi yonü kulaklıkları kutuya koymak malesef biraz karmaşık alışmak gerekli ve bu arada kulaklık uçları değişiminde artık yırtılma olmuyor ondalar denemiş sonra satışa koymuşlar sanırım çünkğ ilk boyutu kulağıma büyültü küçüğü kotiymak için birini biraz zorla çıkardım takması çok kolay tık diye ses çıkıp yerleşiyor diğerinde tam tam takamamışkardı ordan anladım denedşklerini onların ve kulanıyorum şidetle tavsiye ederim dediğim gibi ben buds 2 den geçiş yaptım ve çok acayip bir kulaklık
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim 2prolar dışarıya son seste hiç ses vermiyordu 3 pro da böyle şikayetler var siz de dışarıya ses verme sorunu yaşadınız mı
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yok ben ses seviyesini hep uyarının altında kulanıyorum yük seste kırmızo oluyor ya ses verme yerindeki buds resimi ben onu kırmızı rengi olmadan tek altında kulanıyorum ve hiç öyle bir şey olmadı hiçkimde beni uyarnadı ses dışarı veriyor diye ilk defa senden duydum desem bu sorunu çünkü yırtılma olayını duydum o zaten düzeltildi boya akması falanda duydum o da düzeltildi tek blade lights te sağ kulaklığın işi solunkine gore düşük görünüyör ama çok ahım şahım **bleep** yok
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım zaten 1-2 yerde okumuştum dışarı ses durumunu teşekkür ederim
0 Likes