cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Pro Cızırtı

(Topic created on: 09-02-2024 05:38 PM)
620 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Temmuz ayında satın almış olduğum ve 15 Ağustos'ta teslim aldığım Samsung Buds 3 Pro cihazımda bazı şarkılarda sağ kulaktan cızırtı gelmektedir. Örnek şarkılar: "$atari zoom - Carhartt" / "AP Dhillon - Old Money".

Müşteri Temsilcimiz ile görüşmemde bölgemde yetkili destek birimi olmadığından kargo kodu ve iletişim bilgileri ilettiler. Destek biriminin adresi şu şekilde: "Cemal Bey Cad. No: 110 İstanbul/Maltepe".

Daha önce buraya gönderim yapan var mıdır? Nasıl bir servis acaba?

Ayrıca gönderirken kutu ve kutu içeriğini gönderiyorum sadece, doğru mudur? On sipariş dolayısıyla yanında gelen kılıf ve adaptörü göndermeme gerek var mıdır?

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
zeto
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Anlıyorum ama sağlam sarmaya bak kargolar sıkıntılı alırken de dikkatli ol ezilme varsa kargoyu alma tutanak tut ürüne zar gelmiş olur felan başıma geldi çok kez uyarıyım dedim az para değiller

View solution in context

Solution
Levent7
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben de dışarı çok ses vermesinden, kutunun kendi kendine hızlı şarj bitmesinden dolayı gönderdim. Sadece kendi kutusuyla göndermen yeterli hediyelere gerek yok. Ben ankara simge elektronik e gönderdim değişim talebine bulundum ama iptal etmişler yazılım güncellemesi yapmışlar güncelleme ile sorun kalmadı diye belirttiler ama hiç inanasım gelmiyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
Levent7
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tabiki hocam kargo poşedinde gelen fatura ve şikayet notunu kağıda yaz içine koy bu yeterli. Bence istanbulda şişliköyda bulunan yetkili servise göndermeyi dene ankara benim değişimi reddetti siz yine de değişim talebinde bulunun şansınızı deneyin.

View solution in context

0 Likes
11 Comments
zeto
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba sana tavaiyem kargo ile değil direk götürmen daha iyi iyi olur bilgin olsun
murat77d-S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yalova'da ikamet etmekteyim ve kargo ile gönderim benim için daha uygun olacaktır. Aslında gidip durumu kendim anlatmak isterdim ancak bu mümkün olmuyor.
0 Likes
Solution
zeto
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Anlıyorum ama sağlam sarmaya bak kargolar sıkıntılı alırken de dikkatli ol ezilme varsa kargoyu alma tutanak tut ürüne zar gelmiş olur felan başıma geldi çok kez uyarıyım dedim az para değiller
murat77d-S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Değerli düşünceniz için teşekkür ederim.
cağan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tamam da neden ya
0 Likes
murat77d-S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anlamadım?
0 Likes
cağan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Neden
0 Likes
Solution
Levent7
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben de dışarı çok ses vermesinden, kutunun kendi kendine hızlı şarj bitmesinden dolayı gönderdim. Sadece kendi kutusuyla göndermen yeterli hediyelere gerek yok. Ben ankara simge elektronik e gönderdim değişim talebine bulundum ama iptal etmişler yazılım güncellemesi yapmışlar güncelleme ile sorun kalmadı diye belirttiler ama hiç inanasım gelmiyor.
0 Likes
murat77d-S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun bakalım ben de 1-2 gün içerisinde yollayacağım. Kulaklığımın akıbeti ne olacak acaba 🤔. Yollarken içerisine not olarak mı yazdınız sorunu?
0 Likes