OnurOfc
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago
(Last edited
a month ago
by
Turkuaz
) in
Arkadaşlar kulaklık 3 4 aydır elimde ve ilk aldığımda olmayan sorunları yaşıyorum.
1-) Yolda yürürken sol kulaklıktan sanki tam oturmuyormuş gibi cızırtı, hava patlaması geliyor ve ancsi düzgün çalışmıyormuş gibi hissettiriyor.
2-) Şuan da kutunun sarjı %100 ama sol kulaklık sarj almıyor, membersdan bataryayı kontrol et diyince de sol ve sağ kulaklığın düzgün oturduğuna emin olun diyor.
3-) İlk başlarda böyle birşey yoktu olsa **bleep** ederdim inanılmaz bir yanık tarzı koku geliyor.
Kulaklığın ambalajı falan nerde bilmiyorum sadece kulaklıklar ve kılıfıyla samsunga gitsem işlem yaparlar mı?
4 Comments
ysf_a35
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Fatura falan varsa işlem yaparlar ama kutu olsa daha iyi olur
OnurOfc
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler. Bu mevzuya aşırı uyuz oldum 5 6k para verip bu kadar problem yaşamak rezillik. S20FE al batarya sıkıntılı çıksın, watch 4 al telefona bağlanmasın, kulaklığını al süründürsün.
TRAtaberk
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Giyilebilir Cihazlar
Bende kullandım buds3pro ama basslara çıkarken kulaklık sesi çok yapay veriyor,anc açıkken sanki kulağınızda birisi ayar yapıyormuş gibi,hava boşluğu olduğu zaman kalite yok oluyor.Paranızla rezil oluyorsunuz.Sattım kurtuldum
DarkDays
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Bende pişmanım satın aldığı a