cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Sorunlar

(Topic created on: a month ago)
136 Views
OnurOfc
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar kulaklık 3 4 aydır elimde ve ilk aldığımda olmayan sorunları yaşıyorum.

1-) Yolda yürürken sol kulaklıktan sanki tam oturmuyormuş gibi cızırtı, hava patlaması geliyor ve ancsi düzgün çalışmıyormuş gibi hissettiriyor.

2-) Şuan da kutunun sarjı %100 ama sol kulaklık sarj almıyor, membersdan bataryayı kontrol et diyince de sol ve sağ kulaklığın düzgün oturduğuna emin olun diyor. 

3-) İlk başlarda böyle birşey yoktu olsa **bleep** ederdim inanılmaz bir yanık tarzı koku geliyor.

Kulaklığın ambalajı falan nerde bilmiyorum sadece kulaklıklar ve kılıfıyla samsunga gitsem işlem yaparlar mı?
4 Comments
ysf_a35
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fatura falan varsa işlem yaparlar ama kutu olsa daha iyi olur
0 Likes
OnurOfc
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler. Bu mevzuya aşırı uyuz oldum 5 6k para verip bu kadar problem yaşamak rezillik. S20FE al batarya sıkıntılı çıksın, watch 4 al telefona bağlanmasın, kulaklığını al süründürsün.
TRAtaberk
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bende kullandım buds3pro ama basslara çıkarken kulaklık sesi çok yapay veriyor,anc açıkken sanki kulağınızda birisi ayar yapıyormuş gibi,hava boşluğu olduğu zaman kalite yok oluyor.Paranızla rezil oluyorsunuz.Sattım kurtuldum
0 Likes
DarkDays
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende pişmanım satın aldığı a
0 Likes