cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 pro ortam sesi ve ses kısıklığı

(Topic created on: 05-24-2024 09:36 PM)
397 Views
Vueennx
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Daha 1 ay olmadı sağ kulaklıkda hem ses kısıklığı ayrıyeten ortam sesi modunu açınca uğultulu pat pat sesler çıkmaya başladı bi 5 sn sürüyor sonra düzeliyor fakat ses kısıklığı devam ediyor daha önce bu sorunu yaşayan oldumu yoksa servis yolumu gözüktü 
11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim,

İstersen cihazı bir sıfırlama yapmanıza öneririm eğer sorun devam ederse yetkili servise vermeni öneririm
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Vueennx
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Düzelmiyor Sanırım sağ kulaklığımın mikrofonlar bozuldu aktif gürültü engellemede çalışmıyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
O zaman yetkili servise vermen daha sağlıklı olur yenisi ile değişimi yapılabilir

Ben verdim geçende buds 2 değişti yetkili serviste
leaderwind07
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro ile ilgili farklı kişiler farklı sorunlar yaşıyor sanırım, belki bir seri numarası aynı hatayı veriyordur. Örneğin sizin yaşadığınız sorun bende yok,ama bende de her 2 kulaklığı çıkartığımda,oynayan sosyal medya durmuyor,devam ediyor,sıfırlama yaptım,aynı sorun devam ediyor,ama bunu burdan paylaştığımda benim gibi sorun yaşamayan olduğunu öğrendim
Vueennx
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sosyal medyada durmuyor bende de müzik dinlerken spotify apple musicde falan duruyor
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba

Dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"Aksesuar" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi geceler dilerim
Batıdan
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben 2 kez değiştirdim serviste.micrafon sorunu muhtemelen toz kaçmıştır
Tuga
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Benim buds 2 de sol taraf kısıldı, lanet gelisin cildirtiyor adami, ayrica durduk yere oldu, saci basi yolacagim yakinda
0 Likes
Vueennx
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
İdarelik Sağ sol dengesini ayarlayabilirsin ben öyle yaptım
0 Likes