cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

galaxy buds2 sağ kulaklıkta çınlama

(Topic created on: 05-24-2024 03:56 PM)
271 Views
hakanacar45
Beginner Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy buds2 sağ kulaklıkta çınlama sesi var . Gürültü kontrolleri kapalı olunca çınlama sesi gelmiyor. Gürültü kontrolünü aktif edince sağ kulaklık çıldırıyor ,müzik sesi varken ya da konuşurken olmuyor . Diğer konuları da okudum oralarda belirtilen çözümleri de uyguladım sorun değişmedi . Ne yapabilirim?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba hakanacar45,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Hocam herhangi bir temas ediyor musunuz elinizle yoksa kendiliğinden mi oluyor?
hakanacar45
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Temas olmaksızın gürültü kontrolü açılınca çınlama başlıyor.

0 Likes
zeto
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yetkili samsung servise yolla sorun varsa değişim yqparlar başka şekilde çözemezsin dediğin gibi sorun var ise tabi
hakanacar45
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Sorun olmaz mı ? kulağımda müzik yada görüşme olmadan hep çınlama yapıyor.

0 Likes
zeto
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yetkili servise vericen o zaman
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba hakanacar45,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD