cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 pro Bilgisayarda mikrofon sorunu

(Topic created on: 08-25-2023 05:21 PM)
454 Views
omerozgur
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

buds 2 pro cihazımı bilgisayara bağladigimda mikrofonu sesi cok az algiliyor uzunca bi sure hic sesim gitmiyo saniyodum ama mikrofon testi yapinca en yüksek seslerde dahi %6 nın üzerine çıkmıyor mikrofon düzeyi bunu nasıl duzeltebilirim acaba

7 Comments
Solution
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bilgisayarın Bluetooth sürümü eskidir hocam :)
omerozgur
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
driver güncelleme gibi güncellenebilen bişey mi bu hani değilse laptop daha 1 yillık güçlüde bişey
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yok guncellenemez donanimsal bir şey . Ayrıca eğer laptopsa ve fiyat performans bir üründe bazı markalar BT sürümünü düşük tutuyor . Zaten toplama PC ise sizin almanız lazım :)
Ayrıca aynı sorun bende de var çünkü benim de pc'nin BT sürümü eski ama yeni olanlarda böyle bir sorun olmaz çünkü kulaklığın BT sürümü 5.2 ile pc'nin 4.2 ve 4 ile 5 arasında çok büyük bir **bleep** var
omerozgur
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
cihaz laptop fiyat performans ürünüde değil aslında o yüzden şaşırdım söylemesi ayıptır 1 sene önce 50k ya yakın para verdim ben ona bt 5.0 olması lazımdı yardımınız için teşekkürler
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hocam aynı sorun ben başka bir bilgisayara eski bir Windows yükleyince de oldu . Daha düşük ses gelmeye başladı ama bu bagladugun tüm BT kulakliklarda böyle oldu . O yüzden belki Windows sürümünden kaynaklı olabilir
0 Likes
omerozgur
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
aa olabilir bu w10 kullaniom ben pc bana w11 yükle diye yalvariyo her gün kxhdkdj o zaman w11 e geçme vakti gelmis
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ondan olabilir hocam o zaman . çünkü ben laptopum çok kasıyor diye eski bir sürüme.gecince aynı sorunu yaşadım . Zaten ses kalitesi BT surumunden dolayı düşüktü şimdi ses seviyesi de düşük 😄
0 Likes