cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 Kulaktan Düşüyor

(Topic created on: 06-27-2022 04:03 PM)
2966 Views
Daemia
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Her parçasını denedim ama bunu kulakta tutmak mümkün değil. Gülünce, ufak mimik hareketlerinde bile kulaktan çıkıyor. Sürekli düzeltiyorsunuz. Alacak kişiler kesinlikle birinden bir şekilde denesin ve öyle alsın. Bu fiyata kulakta duramayan kulaklık yapmışlar.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Daemia,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
maalesef buds 2 de böyle bi sorun var ve kulaklık hafif oldupu için düşünce anlaşılmıyor
YiğitS24FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Evet bende de böyle oluyor
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaş 5 aydır kullanıyorum bir kere bile kulaktan düşmedi koştum yürüdüm yattım nasıl düşüyorsunuz anlamak mümkün değil
Daemia
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Herkesin kulak yapısı aynı olmadığı için olabilir mi? Anlamak mümkün değil, bu bakış açısıyla zor zaten. Ne zaman bir şikayette bulunsam, biri gelir bende öyle olmuyor der. Bende oluyor kanka. Alacak kişilere de tavsiyede bulunuyorum, denemeden almayın diye.

Giyilebilir Cihazlar
Zaten herkesin kulak yapısı aynı olmadığı için adam kulak başlığı koyuyor dimi genelleme yaparsan gelir herkes yorum da bulunur birde kapalı kutu bir kulaklığı nasıl denicek hadi denedi diyelim sağlık açısından mümkün değil bu dediğin
Daemia
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Kulaklık başlıklarının hepsini deneyip de konuşuyorum. Ortada genelleme yok. Biz burda sende oluyor, bende olmuyor yarışması yapmıyoruz. Sende sorun olmuyor diye ortada bir sorun yok mu yani? Doğru düzgün test edilmeden piyasaya sunulmuş bir kulaklık. Şans eseri sen bir sorun yaşamamış olabilirsin. Alacak olan kişilerin deneme şansı yoksa da işlerini şansa bırakmasınlar ve bunu almasınlar. Ben bunu tavsiye ediyorum.

Giyilebilir Cihazlar
Tamam sen samsung ile iletişime geç bir kulaklık tasarla üretsinler tamam
0 Likes
Daemia
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aynen knk.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
herkesin kulaklık yağısı farklı yüz hatları kemikleri farklı bende kullabıyorum kolarken düşmüyo evet ama konuşurken düşüyo illa burda sürekli samsungu övmeye gerek yok