cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 2

(Topic created on: 04-04-2022 10:17 PM)
1004 Views
salihz
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 2 kullananlar cihazı artıları ve eksileri ile detay verebilir mi? Kulaktan düşüyor mu? Birde ses kalitesi nasıl.

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MuRAT90
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulakta pek iyi durmuyor düşecek hissi sürekli var anc özelliği tırışka hiçbir işe yaramıyor diyebilirim ses kalitesi de pek iyi sayılmaz bass booster açık olduğu halde zayıf baslar

View solution in context

Solution
kkoguzkk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
- Kulağıma Tam oturuyor.
- Bass özelliği rakiplerine göre gayet iyi.
- ANC özelliği gürültülü ortamlarda hissedilir derecede sesleri engelliyor ama sessiz ortamlarda hiç çalışmıyormuş gibi diyebilirim.
- 1 haftadır kullanıyorum şarj'a henüz takmadım.
- telefonla konuşurken karşı taraf sesini güzel ve net alıyor.
- ortam sesi özelliğini çok beğendim. Kulaklıkları takmamış gibi herkesi çok iyi ve net duyabilirsin.

Tavsiye ederim, o fiyat bandında daha iyisi olacağını sanmıyorum belki de vardır. Kullandığınız telefon Samsung olduğu için daha uyumlu çalışacağından ötürü Buds 2 alın bence. Tavsiye ederim.

View solution in context

Solution
TabS7ege
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba 👋. Siyah renk buds 2 yi uzun süredir kullanıyorum. Çok farklı kulak içi kulaklık tipleri kullandım. Kulak yapımdan olacak ki bir türlü kulağımda durmuyorlar ve kayıp düşüyorlardı. Buds 2 yi de Samsung reklamında en hafif kulaklığı olduğunu görünce araştırıp aldım. İlk defa bir kulak içi kulaklık kayma veya düşme yapmadı.
+ kulağa çok iyi oturuyor
+ ses kalitesi fiyatına göre çok iyi (kulak üstü kulaklık da kullanıyorum fiyatları çok yakın olmasına rağmen Samsung daha iyi geliyor.
+şarj süresi
+ince ve hafif yapısı (ince olması rüzgar sesini çok çok azaltıyor)
-gürültü önleme özelliği okadar iyi değil. Belli sesleri azaltıyor ama kesinlikle reklamlarda vaad edilen gibi değil.

View solution in context

Solution
AliORH
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende geçen hafta satın aldım.

Öncelik ses kalitesi mükemmel.
Ben Deezer hifi kullanıyorum ve Flac müzik dinliyorum ses muhteşem çıkıyor ama Spotify da o kadar yüksek ses çıkmıyor.
Kulaktan kesinlikle düşmüyor tabiki bu kulak yapısı ile farklılık gösterebilir belki ama kulağıma çok iyi oturuyor.
ANC çok ihtiyacın yok çünkü kulaklığı taktığın zaman dışarıdaki sesi ancak ortam sesini açarsan duyabilirsin yani ANC ye ihtiyacın bile yok.
Konuşma çok iyi.

Bende kesinlikle tavsiye ediyorum.
ANC yi kullanmazsan 7 saat konuşma ve müzik dinleme yapabilirsin,
Şarj kutusu ile de 3 defa şarj edebilirsin toplamda kulaklığın ful dolu şarjı ile toplamda 28 saat kullanabilirsin.
Birde şöyle bur avantajımız var telefonun samsung ise eko sistem dahilinde daha iyi verim alıyorsun kesinlikle. Screenshot_20220404-231723_Galaxy Buds2 Manager_1492_1649103463.jpg

View solution in context

Solution
YalcinBaris
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesi gayet uygun , doğru kulakçık boyutu kullanıldığı taktirde kulaktan düşmesine imkan dahi yok , 1 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim.

View solution in context

Solution
AliORH
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hiç tereddüt etme inanki çok memnun kalırsın.

View solution in context

Solution
RecepF
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Buds 2 ve Buds Live güncellemesi, 360 derecelik ses özelliği ve daha fazlası
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Galaxy-Buds-2-güncellemesi-360-derecelik-se...

View solution in context

26 Comments
Solution
MuRAT90
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulakta pek iyi durmuyor düşecek hissi sürekli var anc özelliği tırışka hiçbir işe yaramıyor diyebilirim ses kalitesi de pek iyi sayılmaz bass booster açık olduğu halde zayıf baslar
salihz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ne ezdin be kulaklığı 😅. İlk defa senden duyuyorum böylesini. kulakta durmaması kişiden kişiye değişir ama fiyatına göre konuşalım ses kalitesi o kadar kötü değildir bence 2 video izledim adamlar gayet iyi diyor. Senin beklentin fazlaysa bilemem ben düşük seviye bi kulaklıktan geçiyorum aşırı manyak da bişe beklemiyorum aslında. Acaba mağazada kulakta test yapabiliyor muyuz
MuRAT90
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Test yapabilir misin bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim jabra elite 65 t vardı ben de batarya artık öldü diye bunu aldım inan jabra çok daha iyi ise gidip gelirken samsung kulakligin anc özelliğini aktif ediyorum 65t ye anca o zaman ses geçirmeme konusunda yaklaşıyor ezmedim kulaklığı neyse onu söyleyeyim dedim inan parasını hiç haketmiyor
MuRAT90
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Tek memnun olduğum yani mikrofonu
Solution
kkoguzkk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
- Kulağıma Tam oturuyor.
- Bass özelliği rakiplerine göre gayet iyi.
- ANC özelliği gürültülü ortamlarda hissedilir derecede sesleri engelliyor ama sessiz ortamlarda hiç çalışmıyormuş gibi diyebilirim.
- 1 haftadır kullanıyorum şarj'a henüz takmadım.
- telefonla konuşurken karşı taraf sesini güzel ve net alıyor.
- ortam sesi özelliğini çok beğendim. Kulaklıkları takmamış gibi herkesi çok iyi ve net duyabilirsin.

Tavsiye ederim, o fiyat bandında daha iyisi olacağını sanmıyorum belki de vardır. Kullandığınız telefon Samsung olduğu için daha uyumlu çalışacağından ötürü Buds 2 alın bence. Tavsiye ederim.
salihz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kulağıma oturup oturmamasından korkuyorum. Üstte bi arkadaş kulaktan düşüyor demiş. Mağazada gidip test etme şansımız var mı acaba
0 Likes
salihz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hamgi rengini kullanıyorsunuz mavi telefona hangisi gider sizce?
0 Likes
kkoguzkk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığı telefonumdan şarj ediyorum. Kablosuz şarj desteklediği için, kablo taşımıyorum yanımda 😅
salihz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bende çok isterdim ama maalesef A32 🥲
0 Likes