cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj

(Topic created on: a week ago)
19 Views
MustafaS24
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

GALAXY WATCH 7 44 MM SAATİMİ S24 PLUS TELEFONUM İLE KABLOSUZ ŞARJ ETMEK İÇİN ÜSTÜNE KOYDUM SAATİN EKRANINDA "SAATİNİZ BU ŞARJ CİHAZI İLE UYUMLU DEĞİL YAZIYOR VE ŞARJ İŞLEMİ ANINDA DURUYOR BUNUN SEBEBİ NEDİR İKİSİ DE KABLOSUZ ŞARJI DESTEKLİYOR VE İKİSİ DE SAMSUNG MARKA NEREDE SORUN VAR 

0 Likes
18 Comments
TogibeyS24FE
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watxh 7'de kablosuz şarj özelliği yok
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Epey sitesinde var yazıyor 1745928684834.jpg
0 Likes
TogibeyS24FE
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yok kardeşim. Samsung'un sitesine bak. Watch 7 kullanıyorum bende de yok
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Sizinki 40 mm mi 44 mü şarjı ne kadar gidiyor sağlık ölçümleri ve aod kapalı-açık olarak
0 Likes
TogibeyS24FE
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
40mm şarjı 20 saat kadar gidiyor aod kapalı sağlık ölçümleri aktif.
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
40 mm için gayet normal ama benimki 44 mm sağlık ölçümleri kapalı aod kapalı konum kapalı sadece wifi ve bluetooth gerekli zamanlarda açık olarak ve geceleri saati kapattığım halde fazla kurcalamadığım halde 1 günü zor çıkarıyor saati yatarken kapatmazsam onu da göremem ve o kadar kısıtlamaya karşı şarj süresi 44 mm için çok az bir süre siz ne zaman aldınız saati benimki neden bu kadar az gidiyor şarjı geçen hafta cumartesi aldım bu gün tam 10 gün oldu zamanla şarj süresi artar mı yoksa bir anormallik mi var bilemedim
0 Likes
TogibeyS24FE
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende konum açık saati alalı 2 ay olmuştur. Bir süre kullan düzelir ayrıca biraz daha ince ayarlar yap iyileşme olur
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnce ayar derken mesela ne gibi şeyler 🤔mümkün oldukça her şeyi kısıtladım zaten saatin özelliklerini bile kullanamıyorum şarj korkusundan
0 Likes
TogibeyS24FE
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kullanışınıza bağlı ayarlar yani
0 Likes