ozix
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-22-2024 11:05 AM in
Giyilebilir Cihazlar
İlk aldığım zamanlar şarjını akşamdan 85-90 yaptığım saat diğer gece %30 falan kalırken şuan saat diğer akşamı zor görüyor 1 gün bile gitmiyor yani artık şarjı. Gece 85 90 a kadar şarj edip takıyorum sabah bi uyanıyorum %50 kalmış. aldığımla şuan arasında hiç bi ekstra özellik açmadım. Saati alalı yıllar da olmadı ki bataryası eskidi diyim 1 ay oldu yani. Güncelleme gelmişti ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum watch 7 nin ön hazırlığını mı yapıyor sanırım samsung. Umarım mod bey gelip gereksiz sağlık takiplerini kapatın falan diye bi tavsiye vermez saçma olur çünkü. 😄
Sadece saat de değil 2 ay önce aldığım s23 ultrada da bariz bi pil düşüşü var bu konuda aşırı titiz olduğum için çabuk **bleep** ediyorum. Sürekli pil koruma modlarını kullanıyorum 80 e kadar şarj ediyordum. Eskiden gece vakti 20 lerde 30 larda kalan telefonum geceyi 10 la kapatıyor artık. Bu yüzdende mecbur pil koruma modunu adaptife çektim. Kontrol ettiğimde ise özene bezene baktığım telefonun pil sağlığı sadece 1-2 ayda 99 a gerilemişti bile.
Bu cihazları çok zorlamıyorum bide telefonla çok nadir oyun oynarım cihazlarım çok nadir ısınır saatim sadece güncelleme yaparken ısınmştır yani. Hızlı şarj ı kullanmam, orjinal adaptörü aldım gittim samsungun resmi satıcısından. Sadece bana sunulan bütün özellikleri açıyorum aldığım tüm cihazlarda ki bunu firma sunmuş yani kullanmicaksam niye var.(AOD düşme algılama sürekli nabız takibi vs.) Bide aldığımdan beri pilleri bu şekilde olsa neyse ama 1-2 ayda gözle görülür bi düşüş olunca insann siniri bozuluyor yani. Üzdün samsung.
3 Comments
AlperGüler
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2024 11:30 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Şuan herkeste çogu ozellik kapalidir hatta gece uyku takibi yapmiyosaniz uyku moduna alip birakin
ozix
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2024 11:43 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Aldığımdan beri yapıyorum dediğim gibi ekstra bi özellik açmadım aldığımdakiyle aynı kullanıyorum ama bi iki gündür feci hızlı bitiyor
0serName
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2024 12:17 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Son güncelleme ile ben de size katılıyorum. S23 ve Watch 5 kullanıyorum.