cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çamaşır makinesinde duşunu alan buds 3 pro

(Topic created on: 02-22-2025 07:27 PM)
48 Views
Ayria
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, buds 3 pro sabah saat 8-9 gibi çamaşır makinesinde duş aldı ve makineden çıkarttıktan sonra pirinç ile petek yardımı aldım ve kulaklığı yaklaşık 8-9 saat bbeklettim ve telefona bağlandım şarkı açtım ses geldi sol kulaklıktan sağ kulaklığın şarjı bitmiş sanırım şuan da kutusuna koyup şarja taktım şarjı dolsun tekrardan test edeceğim ve Teknik servise götüreceğim umarım bozulmaz problem çıkartmaz çıkarırsa da umarım Garantisi olduğundan dolayı sağ ve sol kulaklığı yeniler de yenilerini kullanmaya devam ederim ilk paylaşıma çok yazan oldu yardımcı olan arkadaşlar vardı şuanlık son durum iyi sonuçlandı gibi 😄umarım sorun yaşamam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. 🙃

14 Comments
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kurutun iyice şarja takın sonra deneyin belki servise götürmeye hiç gerek kalmaz ve çalışır son durumu da burdan yazarsanız sevinirim merak ettim çünkü 😂
0 Likes
Ayria
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj ettim ses sorunsuz geliyor ama kulaklıktan sanki çatal ile tabağa bastıra bastıra gezdirirken ki ses çıkıyor tabi bunu sürekli yapmıyor arada bir yapıyor şarjı doldu yine pirincin içine koydum peteğin üstünde duruyor sıvı kaçsa da pardon duş alsa da çalışıyor 😂 ama tabi zamanla oksitlenme yapabilir veyahut buharlaşıp ses de çıkartmayıp da sorunsuz çalışabilir ben teknik servise götürüceğim kesinlikle içini açıp baksınlar 2 haftalık cihaz duş aldı şaka gibi 😂ağlayacak halime gülüyorum ya umarım masrafı çok çıkmaz daha ilk taksitini ödemedik 😂
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah çok masraf çıkarmazlar yaa daha yeni bir de çok geçmiş olsun 😔🙏
Ayria
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim umarım 😕
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar