- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-05-2024 11:45 PM in
Galaxy ZVatan Bilgisayar Antalya-Mevlana şubesinden eşimin doğum günü hediyesi olarak aldığı telefonu tasarım olarak görünce bayıldım. Daha alalı 1 ay olmuş cihazım orta bölümden, yani katlanır kısmından çizgi oluşturmaya başladı. Zaten bu kısım katlanırken de ses çıkartıyordu. O kadar titiz ve dikkatli kullanırım ki tüm eşyalarımı ve cihazlarımı katlamaya kıyamıyordum bir şey olmasın diye. Çünkü amacım uzun süre kullanmaktı. Aldığım yere götürdüğümde gayet sakin bir şekilde (çünkü alışmışlar) Samsung Yetkili Servisi "Yıldırım Elektronik" e götürmemiz gerektiğini 2 yıl garantisi olduğunu ve cam filminin değişmesi gerektiğini söylediler. Bugün götürdüm. Benimle ilgilenen bayana şikayetimi anlattım. Ve cam filminin değişeceğini söyledi sıfır telefonun neden cam filmi değişiyor servise bile bırakmak istemedim. Her sorduğum soruda hanımefendi gerildi zorla cevaplar verdi. -Sizi geriyor muyum dedim bunları öğrenirken? (Zaten ses kaydı alıyorlar hepsi dinlensin mümkünse.!) Sonuç olarak telefonu bıraktım. 1 ya da 2 saat sonra haber veririz dedi. 15 dakika sonra bitmiş işlemleri. Orada bekleyebilirdim ,iki çocukla işimizi gücümüzü bırakıp sıcakta arabayı park edip buraya yürümek zorundaydık. Akşam üstü gelip aldığımda; Benimle bir başka vardiyalı hanımefendi ilgilendi. Telefon yine bu şekilde katlanan yerinden çizgi oluşturup hava alırsa yine mi getireceğim dedim. ( şikayeti bu şekilde yazmışlar: katlanan yerinden hava alma sorunu ) Evet dedi. Niye dedim? Garanti kapsamında iki sene ücretsiz dedi. Peki daha sonra garanti bittikten sonra ne olacak dediğimde 650 TL vererek yeni ekran filmi almam gerektiğini söyledi. 2 ayda bir tekrarlarmış. Bu ne demek dedim hiç işimiz gücümüz yok 2 ayda bir gelip ekran koruma filmimi taktıracağız dedim. Yine eeevvvveeettt dedi aynen bu şekilde. Ben kabul etmiyorum bunu dedim. Bu Samsung 'un tasarım sorunu. Demek ki çözememiş neden satılıyor? Dediğimde; -"Aldığınız yerin sizi uyarması gerekiyordu" dedi. Yani ekran böyle hava boşluğu oluşturacak dese ben o telefonu alır mıyım sizce? Kimse bize ek yerinden açılma yapacağını söylemedi. Sadece ekran filmini kesinlikle oynamayın ve soymaya kalkmayın dendi dedim. Hanımdefendi bu sefer : - "Bizim sorunumuz değil bu yıllardır böyle" dedi. Bu sırada başka bir çalışan beyefendi geldi. Mutsuz ve kaba bir tavırla bu sizin sorununuz araştırsaydınız dedi. Nasıl dedim tasarımını çok beğendiğim telefonun ekranının ek yerinin kıvrılma sorununu mu araştıracaktım_? Yıllardır Samsung kullandım Note serisi hiç böyle bir şey başıma gelmedi dedim Bu sefer beyefendi:-" Bu "Samsung z Flip5 t" ve bundan önceki serileri de böyleydi almasaydınız, istediğiniz yere şikayet edin, anlamak istememek de sizin sorununuz" dedi. Bunu Vatan Bilgisayar size satış yaparken söylemek zorundaydı gibi söylemlerle olayı manipüle edip bizi gönderdiler. Ben mimar ve tasarımcıyım. Danışanlarımıza ve müşterilerimize asla böyle bir yaklaşımımız olmadı olamaz da. Tasarıma yakışmayan, fonksiyonelliği geri plana atılmış ve etik olmayan unsurlarla insanları mağdur edemezsiniz.! Samsung Yıldırım Elektronik-Antalya adına; Bir kere çalışan personelin üslubu, yüzlerinde ki mutsuzluğu karşısındakine yansıtması, çözüm üretmeyip demogoji yapması en büyük kusurudur. Ve bu sorun Samsung'un ayıbıdır. Bu tasarım ayıbını kabul etmeyip satıcıya yüklemek de ne demektir? Kavgacı personelle bu şekilde daha çok müşteri kaybedersiniz. Her türlü şikayetçiyim. Tüm yasal haklarımı kullanacağım ve bütün platformlarda da paylaşacağım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 12:19 AM (Last edited 08-06-2024 12:20 AM ) in
Galaxy Z- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 03:06 AM in
Galaxy Z- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 05:07 AM in
Galaxy Z- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 01:01 PM in
Galaxy ZBende bu katlanan telefonları çıktıklarında beridir sevmem.