cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Flip z3

(Topic created on: 02-04-2025 05:23 PM)
95 Views
nukte
Beginner Level 2
Options
Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Flip 3 Katlanma Yerinde Çatlak ve Ekran Sorunu! Kullanıcı Hatası Değil, Üretim Hatası!

Samsung Galaxy Z Flip 3 model telefonumu Haziran 2022’de satın aldım ve yaklaşık 2 yıl 7 aydır kullanıyorum. Katlanabilir yapısı nedeniyle tercih ettiğim bu cihaz, ne yazık ki büyük bir tasarım hatası nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Öncelikle, cihazım hiçbir şekilde düşme veya darbe almadı. Ancak zamanla katlanma yerinde deformasyon, kat izi ve çatlaklar oluştu. Bunun normal bir kullanım sonucu olduğunu düşündüğüm sırada, bir gün aniden ekranın ortasında siyah bir çizgi belirdi ve dokunmatik ekran tamamen çalışmaz hale geldi. Yani hiçbir fiziksel müdahale olmadan, kendi kendine bozuldu!

Bu durumu Samsung’un yetkili servisine götürdüğümde, cihazın kullanıcı hatası nedeniyle ekranın kırıldığı iddia edilerek 14.200 TL karşılığında ekran değişimi yapılabileceği söylendi. Ancak cihazda herhangi bir düşme, darbe veya kullanıcı kaynaklı hasar yok!. Açıkça görülen bir üretim ve tasarım hatası, kullanıcıya mal edilmeye çalışılıyor.

Benim Gibi Mağdur Olan Yüzlerce Kullanıcı Var!

Bu konuyla ilgili detaylı bir araştırma yaptım ve benim gibi birçok kullanıcının bu problemle karşılaştığını gördüm. Şikayetvar başta olmak üzere, forumlarda ve sosyal medya platformlarında Galaxy Z Flip 3 kullanıcıları, katlanma yerinde oluşan çatlaklar ve ekran arızaları nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirtiyorlar.

Daha da önemlisi, Samsung’un daha önce benzer sorunlar nedeniyle bazı modellerini geri çağırdığına dair haberler mevcut. Ancak bu sorun hâlâ devam ediyor ve firma garanti süresi bittiği anda sorumluluktan kaçmaya çalışıyor!

Samsung’un Kullanıcılarına Sahip Çıkmasını Bekliyorum!

Ben Samsung’a güvenerek ve ciddi bir bedel ödeyerek bu telefonu satın aldım. Premium bir cihaz olarak pazarlanan bir ürünün, 2 yıl 7 ay gibi kısa bir sürede, tamamen kullanılamaz hale gelmesi kabul edilemez!

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 8. maddesi uyarınca, ayıplı mal kapsamında, ücretsiz onarım veya ürün değişimi hakkımı talep ediyorum.

Samsung’un müşteri memnuniyetine gerçekten önem verdiğini göstermek adına, bu büyük mağduriyetimi ücretsiz ekran değişimi ya da yeni model bir cihaz ile telafi etmesini bekliyorum. Aksi takdirde, yasal yollara başvuracağım ve Samsung’un tüketicilerine nasıl davrandığını herkese duyurmaya devam edeceğim!

Samsung, müşteri memnuniyetini gerçekten önemsiyorsan, bu sorunu çözme vaktin geldi!

1 Comment
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy Z
Burda ki bence asli sorun katlanabilir ekran teknolojisi tam anlamıyla gelişmemiş yani henüz olmamışken samsungun biz bu pazara ilk girenlerden biriyiz hevesidir. Hatta bu malesef samsung tüketicisinde bile karşılık buluyorki örneğin yarın birgün bu teknoloji gelişimini gerçekten tamamladıktan sonra apple katlanabilir bi cihaz çıkarsa samsung kullanıcıları bilmem kaç yıldır olan şeyi apple şimdi çıkarıp yenilik diye mi sunuyor diye ti'ye almaya çalışırlar. Yaşadığınız sorundan dolayı geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun en net çözümü henüz gelişimini tamamlamamış olan katlanabilir ekran teknolojisine sahip bi cihaz tercih etmemektir. Ne kadar parlatıp pazarlamaya çalışsalarda sağlıklı bi tercih şu an için değil.