cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

uygulama gizleme

(Topic created on: 05-31-2020 11:17 AM)
467 Views
ozican58
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba bir öneride bulunmak istiyorum cihazımıza ekstra uygulamalar yüklüyoruz ve kısayol olsun sürekli kullandığımız uygulamalar elimizin altında olsun diye çoğumuz masa üstüne yani anasayfaya klasörler yapar isimlendirir örneğin banka,sosyal medya, alışveriş gibi vs. Bunlarun içerisine atarız o uygulamaları ve menüye girmeden anasayfada işimizi hallederiz ama şöyle bir sorun oluşuyor anasayfa üzerinde değilde az kullandığımız bir uygulamayı aramaya kalktığımızda anasayfaya klasör olarak kaydettiğimiz uygulamalar menü içinde göründüğü için bulmaya Çalıştığımız uygulamayı bulmak çok can sıkıcı oluyor biraz uzun oldu ama demek istediğim anasayfaya alınan uygulamalar menü içerisinde görünmese daha iyi değilmi zaten anasayfada varken orda görünmesine ne gerek var bu özellik olsa inanın işimizi çok kaloylaştırır zamandan taasarruf ve işimizi hızlı görürürüz ilgileriniz için teşekkür ediyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ozican58,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Aras61
Active Level 6
Galaxy S
olabilir.yani
UTQA51
Active Level 10
Galaxy S
bencede olabilir
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ozican58,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes