cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE uygulama gizleme

(Topic created on: 11-16-2024 01:39 AM)
455 Views
PITEX
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar. Bugün telefonumu aldım. Kurulum yaptım ve gizlemem gereken uygulamalar olduğunu **bleep** ettim. Güzelce gizledim fakat ana ekrandan ulaşamıyorum. Gizlemeden alıp öyle ulaşabiliyorum. Araştırdım bir sonuç bulamadım. Ana ekranda nasıl uygulama gizleyebilirim. Güvenli klasörün içindeki hazır uygulamalarında çıkartamıyorum. Nasıl yaparım? Teşekürler. 

7 Comments
Victorybyz
Active Level 5
Galaxy S
Gizli uygulamalara erişmek için, ana ekranın en sağ sayfasındaki Uygulama Arşivine kaydırarak ulaşabilirsiniz. Eğer güvenli klasör içindeki uygulamaları çıkartamıyorsanız, bu klasörün ayarlarını kontrol edin veya güvenli klasörü devre dışı bırakmayı deneyin
0 Likes
PITEX
Active Level 1
Galaxy S
Teşekürler ama kolayca ulaşmak istiyorum. Ana ekrandan ulaşamıyorum. Sürekli kullanıyorum çünkü uygulamaları.
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Uygulama gizlersen ana ekranda zaten görünmez
0 Likes
PITEX
Active Level 1
Galaxy S
Tmm ama ana ekrandan kolayca gizleme menüsü felan açılmıyor mu. Apple daki gibi mesela. Yada iki elimi zıt yöne çekince gizli uygulama menüsü gibi bişe açılıyor diğer telefonlarda. Samsung da buna benzer bişe yok mu?
0 Likes
AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy S
Navigasyon çubuğu kullanıyorsanız uzun kaydırma buton kullanıyorsanız 3 dikey çizgi butonuna bastığınızda açılan menüde (son açtığımız uygulamanın olduğu yer arka planda çalışmasını istemediğimiz uygulamaları kapattığınız yer yani) sağ üstte bir büyüteç var onu basıp uygulamayı bulabilirsiniz.
0 Likes
s1f1ralt1
Active Level 3
Galaxy S
Ben şöyle yaptım çok kullanışlı, uygulamayı gizledim kapatma düğmesine çift basınca kamera açıyo ben değiştirdim instayı açıyo uygulama yok ama çift basınca insta açılıyo direkt
0 Likes
PITEX
Active Level 1
Galaxy S
Peki güvenli klasörde hazırda birkaç uygulama var bunları kaldıramıyormuyız
0 Likes