Almak isteyen arkadaşlar Amazon da 30 k ye düşmüş, gerçi 2nci el diyor ama ben bi kere denedim kullanılmamış ürün geldi. View Post
Almak isteyen arkadaşlar Amazon da 30 k ye düşmüş, gerçi 2nci el diyor ama ben bi kere denedim kullanılmamış ürün geldi. View Post
Samsung zamanlayıcı başlattıktan sonra yatay konuma alabiliyor muyuz? Yani yatay tam ekranda zamanlayıcı olabiliyor mu? View Post
geniş açı lensinde bi cisme ya da yazıya yakınlaştırınca görüntünün hala bulanık kalması normal mi? sadece geniş açı lensinde oluyor cihaz s24 View Post
S pen aşırı yanık kokuyo kullanmıyorum ama arada sırada aklıma gelince kokluyorum aldım alalı böyle hiç bir problem yaşamıyorum sadece koku var View Post
Sonunda alabildik! 🔥 Kampanya yakalandı, şimdi performansını görme zamanı 😎 View Post
Birisi vardı detaylı anlatmıştı ayarlardan nasıl yapıldığını ama kaybettim nasıl yapılacak tarif edermisiniz ltf View Post
Konular da gezerken farkettim de neden herkes 8.5 i bekliyor anlamadım. View Post
S25 edge cihazım s26 ultra değişim kampanyasından faydalanmıyor nedenini bilen varmıdır? View Post
İnşallah yarın başlar. View Post
Bu güncelleme bize 9 una kadar gelecekmi yani? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 588 | |
| 412 | |
| 379 | |
| 343 | |
| 332 |