cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

tutmayın sövücem

(Topic created on: 3 weeks ago)
517 Views
3nterprise
Active Level 6
Options
Galaxy S

konudan da belli yani artık cılkı çıktı bu işin. one ui 7 her ne kadar nisan mayıs arasında dağıtılacak olsa da yeni çıkan modellere şak diye verilmesi s24 s23 s22 gibi zamanın amiral gemisi olan telefonlara yaklaşık 2 ay gibi süreyle geç gelmesi üstüne üstlük a56 gibi yeni çıkan modelde one ui 7 görmek sizi bilmem ama benim için can sıkıcı bi olay hâline gelmeye başladı. Şöyle bi düşin s25 serisini alıcak paran yok ve diyosun ki s24 lere falan bakayım nasıl olsa one ui 7 bu telefonada gelecek. Sonra bi bakıyosun 2 ay erteliyorlar. Tamam diyosun bekleriz kararlı sürüm için herhalde böyle bi gecikme oldu bilmem ne bilirsin ne ama bi bakıyosun A56 one ui 7 almış. ŞİRKET SEN BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN ? Ya 5 kuruş kazanacaksın diye milleti germenim ne sebebi var ? Kısa sürede kâr falan değil bu millet senin güncelleme politikandan bezmiş rakip şirketteki adamlar telefonda güncelleme görüyolar her ne kadar androidden geç şekilde özellik alsalarda yine de kullanıcılar şu buglu bu buglu demiyor. Her telefon adamların gözünde ülke ayırt etmeksizin eşit değerde ama gel görelim ki Samsung, Türkiye pazarını umursamıyor bile böyle giderse s25 satışlarından elde ettikleri gelir de bi şeye yaramaz şu güncelleme politikası her cihaz da eşit olmalı. zibilyon tane çalışanınız mühendisiniz çıkarttığı modellerde ne var ne yok hangi sürüm bu cihazı kırar diye düşünemiyorsa ve sırf bu yüzden gecikmeli güncellemeler yapılıyosa ve biz bu güncellemeleri sürekli yan haber kaynaklarından zar zor öğrenmeye çalışacaksak Samsung' un Türkiye ayağının bulunmasının da hiçbir anlamı yok demektir.

26 Comments
ienes
Expert Level 3
Galaxy S
Güncelleme konusunda bende hiç beğenmiyorum ne olur yani hepsine aynı anda yayinlasan
Galaxy S
savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın bırakın devlet uğraşsın hesabını sorsun biz tüketiciyiz ve Apple ın en fıs modelleri bile takır takır güncelleme alırken biz halen bi yazılım için bekliyoruz yd da verse zaten bende csc sunucu değiştirerek kullanıcam bu kadar olmaz haklısınız sizde
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Aynen thh bile 6 ayda sonuçlanıyor devlet mi uğraşacak. Gerçekçi bakın biraz.
Galaxy S
sen hiç verdin mi hakem heyetine ve o kadar insan şikayet ediyor yoğunluk elbette olacak hem içerde sağlam tanıdığın varsa süreç daha hızlı ilerliyor
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S

Birader mahalle bakkalını mı şikayet ediyorsun? Dünyanın en çok kazanan firmalarından biri senin hukuk sisteminin sözüne göre mi hareket edecek

axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Yoğunluk dediğin 2 kararname için 3 ay bekletmek mi? Bu bile ne kadar başarısız olduklarının bir göstergesidir. Koskoca büyük ülkelerde neden bu süreçler kısa?

Devlet seni,tüketiciyi önemsese brezilyadaki gibi suan samsung ürünlerinde sarj aleti dahil çıkardı.
Galaxy S
S23 gibi cihazlara özellikle, geç verilecek olmasını ben kabullenemiyorum hâlâ. S23 dediğim cihaz iphone 14 ile eşdeğer diyebiliriz. Elma iphone 14e asla geç güncelleme vermezdi, onu geri bırakmazdı. Bırak 14ü, 11e bile geç vermedi, ama samsung 11 ayarındaki telefonunu çoktan unuttu. Bir şeyleri sorgulamaya ve kabullenmemeye başladım samsung ile ilgili, bu konuda vasat.
3nterprise
Active Level 6
Galaxy S
bide benim yazdığım metni değiştiren bi admin var ya allah aşkına hayatınızda küfür etmediniz mi abicim siz
Galaxy S
siber suçlara vererek hocam bildirebilirsiniz yapanı bulurlar😂