Arkadaşlar şimdi öğrendim ön siparişlerin gönderim tarihi 9 Mart 2026 yani bugün teslim tarihi değişkenlik gösterebilir Turkcell pasajdan on siparis... View Post
Arkadaşlar şimdi öğrendim ön siparişlerin gönderim tarihi 9 Mart 2026 yani bugün teslim tarihi değişkenlik gösterebilir Turkcell pasajdan on siparis... View Post
Arkadaşlar merak edenler için one 8.5 paylaşıyorum pil de gerçekten iyileştirme yapılmış Samsung şaşırttı bu sefer pil performansını... View Post
Arkadsşlar cihazim s23 ultra 2023 ocak yada şubat ayında aldım yani 3 yıllık cihaz Cihazın pili sizce nasil yaķinda ekranımda catlak ve alt... View Post
Derin uykudaki uygulamaları güncellememe saçmalığı güncelle kardeşim sadece arka planda kullanma günün birinde ben o uygulamayı açacağım güncelle... View Post
Sararmayan şeffaf kılıf var mı bu ürün sarar mı mesela View Post
One ui 8.5 güncellemesi s24 ultraya ne zaman gelecek ? View Post
Herkese iyi geceler iyi sahurlar. Dün sahur vakti telefon yazılım güncellemesi yaptım; En son geleni. Öğlen gibi şebeke düşüşü vardı. Vodafone ile... View Post
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak suan s25 plus kullanıyorum alısamadım ekran büyüklüğüne düz s25 e geçsem pilden yana cok sıkıntı yaşarmıyım??? View Post
Merhaba arkadaşlar Turkcell pasajdan ön sipariş verdim 8 Mart tahmini kargoya veriliş tarihi yazıyordu Ama baktığımda hic bir gelişme yok bunun la... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1494 | |
| 1165 | |
| 890 | |
| 810 | |
| 806 |
| User | Count |
|---|---|
| 32 | |
| 27 | |
| 24 | |