cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

telefon zil sesi çalmıyor.

(Topic created on: 02-11-2021 02:03 PM)
9481 Views
Gerco
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

merhabalar.Telefonum samsung s10e modeli.Telefonumdan müzik,kitap ve film  izlerken hoparlör çalışıyor. Zil sesini seçerken de zil sesi çalışıyor. Fakat arama veya mesaj geldiğinde zil sesi çalmıyor,oysa whasapp aramalarında ve mesajlarında zil sesi çalıyor.Bütün sesleri sonuna kadar açtım yine de çalmıyor.Acil çözüm fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Gerco,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
fabrika ayarlarına dön dersen verilerin korunur silinmez

fabrika verilerini sıfırla dersen verilerinin tamamı silinir
Gerco
Beginner Level 2
Galaxy S
Bazı şifrelerini bilmediğim için fabrika ayarlarını geri yüklemeyi cesaret edemiyorum.Teşekkür ederim.
eaglevision
Active Level 7
Galaxy S
Rahatsız etmeyin açık olabilir mi?
Gerco
Beginner Level 2
Galaxy S
Açık değil kontrol ettim.Teşekkürler
SametKAPLAN
Active Level 7
Galaxy S
O bi aylardan oluyor. Seni rahatsız etmemek için oyun film vb. etkinliklerde engelliyor.
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Gerco,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD