cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim sorunu..

(Topic created on: 06-06-2022 08:15 PM)
4877 Views
helloxx
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba.

Daha önce şöyle bir sorun yazmıştım: S22 telefon aldım bildirim gelince ekran uyanmıyor. Kilitli ekranda WhatsApp üzerinde cevap vermek istiyorum ne ekran uyanıyor ne de mesaj içeriği çıkıyor. Bu diğer uygulamalar için de geçerli. İphone kullanıcısıydım hem bildirimler gelince ekran uyanıyordu hem de kilitli ekrandan cevap yazabiliyordum. 10 gün olmadı cihazı alalı bir sürü hatasını gördüm. Bazen de mesaj geliyor ama hiç çalmıyor telefon. Ekran uyanmıyor anladık peki bildirim sesi niye çıkmıyor. Bu telefonu geri verip para iadesi nasıl alabiliriz..
Yorum yapan arkadaşlar olmuş teşekkür ederim kendilerine. Always on display açınca geliyor demişler. Doğrudur geliyor ama mesajın içeriği veya kimden geldiği yazmıyor. Ben ekran uyansın bildirim panelinde göründüğü gibi kilitli ekranda karşıma çıksın istiyorum. Uzaktan bağlanmak isteyen samsung möderatörleri siz de sağolun defalarca bağlandınız bir şey değişmedi her bağlanan aynı şeyi yaptı çıktı deneyin dedi. Olmuyor işte Samsung One UI de bu özellik yok. Özellikle size bildiriyorum One UI kullanmıyor ama MIUI (huewei oppo xiaomi) bu özelliği kullanıyor. Samsung telefonu kısıtlıyor. Kullanıcının insiyatifine bırakmıyor. Bildirim ayarlarında gelen mesaj için kısa ve ayrıntılı olmak üzere iki seçenek var. Kısa seçiyorum kısa seçince alt ayarlarında ekran uyansın diye bir ayar var ekran uyanıyor bir iki saniye de olsa ama ben kısa halinde istemiyorum. Ayrıntılı istiyorum ve ayrıntılı seçeneğinde ekran uyansın diye alt bir ayar yok. Düzeltin şu One UI' yi gerçekten çok sinir bozucu bir detay. Ayrıca One UI kullanan cihazlarda da WhatsApp kısıtı da var. İlk ios' cihazlara gelen sonra tüm androide gelen özellik; mesaj balonunu sağdan sola kaydırınca mesaj hakkında görülme ve iletilme bilgileri geliyor. Bu özelliği One UI kullandırmıyor. Direk WhatsApp destek birimi One UI'de yok dedi. Siz samsung olarak herhangi bir sorun olmadığını bastıra bastıra söylüyorsunuz ama maalesef size ki ben inanmıyorum
4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar - Kilit Ekranı - Bildirimler kısmından içeriği gizle ayarını kapatın ve diğer ayarları yapın. Sadece simge yerine Ayrıntılar seçin.

Good Lock uygulamasından Lock Star uygulamasına girip ayrıntılı bildirimleri de kendiniz ayarlayabilirsiniz.
0 Likes
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Bildirimler bölümüne girip 'ayrıntılı' yazan yeri seçerseniz kilit ekranında dediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Screenshot_20220606-220950_Settings_3768_1654542590.jpg
0 Likes
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Bu şekilde de görebilirsiniz Screenshot_20220606-221223_Settings.jpg
0 Likes
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba helloxx,

Ayarlar'dan ışıklı bildirim seçeneğini ekran olarak seçmeniz durumunda ekran uyanır. Ancak ekran kilitliyken yanıt verilemez. Ayarlar- Kilit ekranı- Bildirimlerde içeriği her zaman göster yapmalısınız. Tüm bu menüsel adımlara rağmen sorun olduğunu düşünüyorsanız, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes