cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung tr

(Topic created on: 05-20-2024 07:46 PM)
168 Views
muratvblee
Active Level 3
Options
Galaxy S
Neden güncelleme Cook geç veriliyor acaba şikayet falan edebileceğimiz bir yer yok mu ya
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
maalesef hayır
Galaxy S
Kimi kime şikayet edecen
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Samsung tr çöp emin ol şu konuyuyu avrupada bir sunucuda actigin an modorotorlerden birisi kesin cevap verirdi.
0 Likes
Galaxy S
Burda verselerde hikaye , kopyala yapıştır görüşleriniz değerli falan yazip geçiyorlar
0 Likes
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Twitterdan falan genel samsung hesabina yazarsan falan belki bir ses olur.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Kardeşim güncellemeleri tüm dünyayla aynı anda aynı saniyede almak istiyosan malesef iphone kullanacaksın..
Melsa-5
Active Level 7
Galaxy S
Aynen İşi bilen kişi başka
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Ben ciddi bi samsung fanboyu olarak hayatımda ilk defa yaklaşık 3 ay önce iphone geçtim. Bugüne kadar neden böyle önyargılıymışım diye 3 aydır soruyorum kendime.. Bundan sonra apple'dan devam inşallah
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Bende apple onyargısi hic olmadi gercekten sıradan bir kullanici icin cok sey vadeden bir marka iyi stabilizasyonlu olmasi da iste verilen paralari hakettigini dusunuyorum ama dolar bazli tr de apple uzerinde aşiri bir vergi var yani o fiyatlarda elbette fiyatani pekte hakettigini dusunmuyorum bende iste temmuzu bekliorum tr dil destegi gelmesse alabilcegim kucumsedigim duz modellerden birisini alicam tepki olarak :)