Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
One UI 7 beta süreci Ekim’de başlayabilir Samsung, bir süredir Android 15 tabanlı yeni One UI üzerinde çalışıyor. Android deneyimini kişiselleştirme... View Post
Galaxy S25 serisinin batarya kapasitelerinde değişiklik yok. Ancak, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ile pil ömrünü artacak. Samsung’un merakla... View Post
Galaxy ai özelliklerini açmak pil tüketimini arttırır mı bilgisi olan var mı View Post
Yeni gelen 6.1.1 ile çekilen videoları oynatırken parmağımızla ekrana basılı tutulduğunda ağır çekim oynatmaya başlıyor. S23 FE'de bu özellik yok... View Post
Yenilenmiş telefon mağduru olanınız var mı? Veya şu an yenilenmiş telefon kullanlar sizce yenilenmiş alınır mı? View Post
Bir kere daha benzer bir paylaşım yaptım ama tekrar sormak istiyorum. Ben s23 kullanıyorum. Telefonu aldım alalı, hemen her gün, telefon seslideyken... View Post
Server kayıtlar ne zaman açılacak bilen varmı View Post
Resimde görüldüğü gibi ekranda uygulama simgesi baloncuklari çıkıyor. Nasıl açtığımı unuttum. Nasıl kapatabilirim? View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Merhaba android 15 güncellemesi ne zaman dağıtılmaya başlanacak? View Post
User | Likes Count |
---|---|
617 | |
599 | |
550 | |
519 | |
426 |