cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung servisine teşekkür ediyorum

(Topic created on: 2 weeks ago)
387 Views
THE_ORDER_S23FE
Expert Level 3
Options
Galaxy S

image

az da olsa aşırı ısınma durumlarım kesildi çok yoğun kullanmama rağmen cihaz serin çalışıyor ellerine sağlık valla servis dedi eğer tekrarlanırsa daha sıkı kontrol sağlayacağız dediler ama cihaz çok serin çalışıyor ısı hissetmiyorum
39 Comments
Galaxy S
yok be öyle birşey yok hatta atölye şefine de sordum cihaz işlemini halleden de dedi cihaz açılmadı yazılımdan bakıldı dedi
Galaxy S
Adamlar çığır açmış içini açmadan nasıl ısıları düşürdülerse helal olsun zamzunguma 😂
Galaxy S
Bana söylenen o ayrıca servis kağıdında da yazıyor yazılım kontrol edildi diye adamlar çığır açmışlar evet😂😊
Galaxy S
Ahh ahh zeka küpleri işte bu Samsungu kimse anlayamadı hala ama ben çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum 😂😂
Galaxy S
😂😂😂 senin sayede gelişti abi zaten onlar:D
Galaxy S
Tabbiki öyle ya ben eğittim onları dermişim 😂 😂 😂
Galaxy S
😂😂
Anukhra
Active Level 7
Galaxy S
Bende de yurtdışı 23 fe var ısınma,pilin çabuk gitmesi gibi sorunlar yok çok şükür
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Samsungu anlıyorum fe serisini uygun tutmak için özelliklerden kısıyor ama soğutmayı hiç beceremiyor bu seride. S24 fe nin iç açılımını gördüm geçen çok şaşırdım. Adamlar kasayı incecik yapmışlar. Anakartın kendine ait soğutucu bloğu hariç kasada ne bakır yüzey ne de hiçbirşey yok. Galaxy note 10 da bile anakartı kaldırınca termal pedler çıkıyor kasaya değen ki ısınmasın. Onlar da ısınıyor ama günümüze kıyasla artık eskidiği için. Bu cihazla nedense son zamanlar ısıdan şikayetci olmaya başladım. Pubg 42 yi geçmezdi şimdi 44 45 i zorluyor. Özellikle one ui 7 geldiğinde başladı bu.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
👏👏