Cardy
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-29-2024 08:17 PM (Last edited 04-29-2024 08:17 PM ) in
Galaxy S
merhaba arkadaşlar, ben s21 fe exynos kullanıyorum. ama çok ısınma yapıyor normal kullanımda bile ve şarjı çok çabuk bitiyor. s23 plus almalı mıyım? o ısınma yapar mı? instagramda gönderilerin kalitesi düşüyor mu bi de? şarjı nasıl? daha iyi bir öneriniz var mı? iphone 14 pro ile bunun arasında kaldım.
- Tags:
- S23Plus
3 Comments
spritualhydra1
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2024 08:44 PM in
Galaxy S
Hocam eğer 0 alacaksanız bence en iyisi s23 plus alın paranız yetiyorsa bataryası 120 hz kullanırsanız bi 10 saat gidebilir oyun oynayarak aralıksız 8 saat çalışabilir bence kasma yapmaz ama son gelen 6.1 guncellemesi ile telefonlarda kronik hatalar var durduk yere kapanma aşırı ısınma gibi benim tercihim s23 plus ben normalde iphone 11 alacaktım ama iphone hem beni çok kısıtlıyordu hemde sadece alanda kamera için alıyordu a23 aldim ilk çıktığında aynı fiyatlardi bence samsungdan ayrılmayın
AlperGüler
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2024 08:57 PM in
Galaxy S
S23 serisi gercekten çok iyi geçebiliyosan düşunmeden geç sosyal medya hakkinda kullananlara sorunca cogu kisi kalite dusmuyo diyo 14 pro demissin eger ios kullanmak istiyosan 14 pro android ise s23 /s23 plus gercekten guzel bir tercih olur birbirine denkler burda daha cok senin ne istedigine bagli
stony_hearted
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2024 10:30 PM in
Galaxy S
biraz düzenleme yaparak şarj ve ısınma sorununu daha verimli hale getirebilirsin.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.