cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung s serisi mini model

(Topic created on: 08-01-2024 08:00 PM)
215 Views
husumet35
Active Level 1
Options
Galaxy S

samsungun mini telefon getirmesi lazım. 

piyasada tüm markalar büyük ekranlı telefon çıkarıyor. en küçükleri basic model galaxyS ve iphonelar.

bi çok kişi yıllardır mini telefon olmadığı için elindeki iphone miniyi bırakmıyor. 5'8" inc yada 5'6" inc telefon çıkarsa tadından yenmez. gerekirse biraz bataryadan kısılır 3400 mah falan yapılır ama peynir ekmek gibi gider. mesela ben sırf bu yüzden bekliyorum yeni telefon almıyorum. iphone yada samsung hangisi çıkarırsa onu alacam

#mini #samsug #model
10 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
1. Kücük telefonlar az satıyor.
2. Millet ekran bağımlısı batarya küçük ve o kücük telefona ultra özellikleri gitmez (kamera paketi için)
3. Apple bile kücük pro serisini maxten asırı farkı kalmasın diye büyüttü.

Ondan boşa beklemeye değmez s ilk seri ve iphone pro var oda 16 ile büyüyor
husumet35
Active Level 1
Galaxy S
bi ara 12 mini, 13 mini almayı düşündüm hem hafiflik hem de küçük ekran için ama ikinci elde satması zor olur diye vazgeçtim. devamlılığı olsa ikinci el pazarı da devam eder ama mini serilerini tüm telefonlar kesti. piyasada böyle bir açık var maalesef
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
S22 s21 s23 s24 Samsung'un bu modelleri zaten küçük ekran sevenler için uygun
husumet35
Active Level 1
Galaxy S
hem küçük ekran hem hafiflik önemli yav. eskiden 140 gr telefonlar vardı benim de vardı insanın cebinde belli olmuyordu tek elle kullanımı çok rahattı. çıkarmazlarsa s25 falan alacağız ama bi ara iphone 12 mini almayı düşündüm eski model olmasa alınırdı
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
Ince telefonlar güzel değil tasarımsal olarak da dayanıklı olmazlar bükülmeyi meyilli olur
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
Bu saydığım modellerde zaten hem küçük hem hafif Ayrıca
0 Likes
husumet35
Active Level 1
Galaxy S
benim istediğim kadar küçük değil. 12 miniden büyüklüğünde yada ondan biraz daha büyük istiyorum. s serisi 6'1 inc ben 5'8 veya 5'6 bekliyorum. piyasada biçok kişi de bekliyor. iphone mini kullanıcıları özellikle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S10e vardı
husumet35
Active Level 1
Galaxy S
onun telefon kasası s23 baya yakın çerçeveler kalın olduğu için ekran 5'8 incti. o ekranı s25e getirseler iyi olur aslında s25x gibi bir isimlendirme ile
0 Likes