cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24fe ve one ui 7

(Topic created on: 2 weeks ago)
879 Views
AlperGüler
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Forumda bu s24fe kullanıcıları neyin spamını yapıyo anlamış değilim zaten genel olarak geciken bir güncellemeydi başta reklamını yapmaları vs. Amiral sınıfları dururken orta sınıflara güncelleme vermezler ilk s24 alır sonra s23 belki Fe lere geçerler yada s22 bile onlardan önce alır Samsungun kararı bu , yok elmaya geçerim diyenler hayatlarında elma kullanmamıştır adamların orta segmenti yokki her serisi amiral sınıfı yani o paralara tabiki güncellemede sınıf ayrımı yapmazlar verirken ama burdan bir not daha ekleyim samsung kadar insaflı değiller en yeni özellikler diğerleri kaldırsa bile son çıkan pro versiyonlara veriliyo yani samsungun bu konuda hakkını yedirtmem çıkıp nowbar bile s25e özel dese hakkı vardı ben aynı zamanda elma kullanıcısıyım ordan biliyorum konumuza gelirsek s24 fe planlana tarihe göre 20 mayıstan önce gelicek beklemede kalın boş boş postlarla formu doldurmayın sorunları olan insanların gönderilerini göremiyoruz ve ayretten orta segment kullanıcılarına önerim var elinize para geçer geçmez düz model elma almayın önce bi amiral sınıfı cihaza geçin benden tavsiye ciddi olarak donanımsal olarak falan yakın gördüğünüz cihazlar kullanımda çok farklı hissettiriyo 

Sağlıcakla kalın iyi günler 
29 Comments
Imparatorr
Active Level 3
Galaxy S
Alper amiplik yapma dostum gerçekten milletin neden sinirli oldugunu anlasaydın çoğu ülkeye o model için gelmişken TÜRKİYE ye gelmemiş olması olduğunu anlardın ama neyse makarna yemeye devam
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Burdaki özel amiplerden biriside sensin foruma her girdiğinde senin yorumlarınla dolu ayretten o olmayan zekanla söyle bakalım s24 fe ye hangi bölgelere gelmiş ve kaç gün önce ? Ayretten makarna yiyen tayfa sen gibisn 😂
kadirS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Alper makarna yemeye devam et sen kardeşim. Buraya yazdığını da kimse dikkate almayacaktır...
-MBD-
Active Level 3
Galaxy S
Alper anlamıyosun bari yorum yapma kardeşim
zuzu789
Active Level 4
Galaxy S
Gundi amaç güncelleme degil türkiye Kazakistan v.b **bleep** suriye bile alcak ki aldımı bilmiyorum son sırada veriyolar bize biz buna isyan ediyoruz hocam 4ay oldu unl8 çıkçak biz 7 alamadık anladınmı
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Bizde s24 kullanıcıları olarak bile geç aldık aw türkiyeye herzaman 1 hafta geç geliyo buna alışın samsung tr yi pek tınlamıyo
0 Likes
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Bak o konuda katılıyorum. Mesela S23 serilerine Endonezya ile birlikte verildi Türkiye'ye. Irkçılık mı yapılıyor anlamadım. Bölge bölge güncelleme yayınlanmasına mantıklı bakmıyorum.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S24fe güncellemesi avrupaya geleli daha 1 hafta olmadı yani max 1 haftalık bir süreç daha bekliyo samsung tr uyuyo ama
Jynaris
Active Level 6
Galaxy S
Madem bu kadar forumu takip ediyorsun geçen hafta dağıtıma başlayan güncellemeyide görmen lazımdı. Ha dersen ki eğer görmemişim kusura bakmayın, konu kapanır.