Merhaba S25ULTRA kulanıyorum iş TLf Xiaomi iş telefonu ile WhatsApp görüntülü arayıp flaş açıp konuşa biliyorum ama hiç bir Samsung flaşı açıp... View Post
Merhaba S25ULTRA kulanıyorum iş TLf Xiaomi iş telefonu ile WhatsApp görüntülü arayıp flaş açıp konuşa biliyorum ama hiç bir Samsung flaşı açıp... View Post
arkadaşlar selamlar telefonumun duvar kağıdını sürekli değiştirme isteği geliyor hangisini koysam diye karar veremiyorum bu takıntı haline geldi duvar... View Post
Arkadaşlar aşağıdaki videoda navigasyon çubuğunun olduğu kısma dikkat edin. Spotify'da böyle bir sorun var. Ekran kaydına aldım ama kayıtta... View Post
Bende hâla Temmuzda ! View Post
Moderatörler bu gönderiyi siliverin ya. Sildikten sonra geri geliyor. Yorumda yapılmıyor View Post
Eski realme telefonum bile düzeltebiliyordu **bleep** neden olmuyor ışık böyle çok patlıyo her yer bembeyaz oluyor View Post
Bu neden kaynaklı View Post
Merhaba arkadaşlar yaşadığım sorun devam ediyor ve muhttap bulamıyorum. Lütfen gönderimde bana destek çıkın telefonumdaki sorun daha da... View Post
Samsung s22 kullanırken 2022 yılında 6 aralıkta büyük güncelleme gelmişti acaba yine gelirmi View Post
Artık one uı 8 betasında s 23 serisinde gozüküp sonradan kaldırılan nowbriefi s 23 serisine istiyoruz. S 24 fe de olan bu eklenti s 23 ultra gibi para... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1471 | |
| 943 | |
| 630 | |