cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s24 fe one ui 7 sonrası batarya berbat oldu

(Topic created on: 05-19-2025 11:48 AM)
48 Views
artiery2020
Active Level 4
Options
Galaxy S

arkadaşlar benim telefonu gunluk kullanım seklim hergun birebir aynıdır sabah 5 te kalkarım aksam 8 e kadar telefonla yaptıklarımın sırası bile degişmez wp mesaj vs haric tabiki onda da ufak tefek degisimler olur yazisma anlaminda ... one ui 6 da ben aksam 8 de eve girdigimde sarj %30-35 lerde olurdu her zaman ama simdi saat oglen 1 de %35 oluyor yani berbar sekilde batarya harciyor one ui 7 basina gelen baska var mi bilmiyorum ama benim her yaptigim her gun her saat ayni olugu icin olcu almam cok kolay insallah bir duzeltme vs gelir buna yoksa kullanilmaz bu telefon bu sekilde 

18 Comments
yajupcan
Active Level 5
Galaxy S
Hocam buyuk guncellemelerden sonra stabil bir deneyim icin telefonu sifirlamak onemli
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
ilk anda sifirladim kardesim biliyorum onu sonrasinda bu oldu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Her güncellemede böyle sifirlamamiz mi gerek yani marka kendisi optimize edemiyor mu başlatırken
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
edemiyor malesef android boyle
0 Likes
Turcomos
Active Level 6
Galaxy S
Sıfırladım önbellek temizledim her şey yaptım ama nafile (S24FE)
yajupcan
Active Level 5
Galaxy S
Hocam o zaman genel bir durum. Yeni guncelleme beklemeniz lazim. Samsung ilaki durumun farkindadir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ya arkadaşlar exynos 2400'den exynos 2400e de hiçbir farkı yok ya ben niye 40.000 TL vereyim ki s24 için halbuki 30.000 TL de s24 fe alınabilir ve işlemci olarak aman aman bir şeyimiz yok dersen yani optimizasyonları zamanla berbat edersen olacagi bu olur zamzung
Turcomos
Active Level 6
Galaxy S
Benim de berbat oldu şarjı çok gidiyor
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Maalesef S23 serisinde de aynı genel olarak batarya süresi düştü.