cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s24 fe one ui 7 sonrası batarya berbat oldu

(Topic created on: Monday)
174 Views
artiery2020
Active Level 4
Options
Galaxy S

arkadaşlar benim telefonu gunluk kullanım seklim hergun birebir aynıdır sabah 5 te kalkarım aksam 8 e kadar telefonla yaptıklarımın sırası bile degişmez wp mesaj vs haric tabiki onda da ufak tefek degisimler olur yazisma anlaminda ... one ui 6 da ben aksam 8 de eve girdigimde sarj %30-35 lerde olurdu her zaman ama simdi saat oglen 1 de %35 oluyor yani berbar sekilde batarya harciyor one ui 7 basina gelen baska var mi bilmiyorum ama benim her yaptigim her gun her saat ayni olugu icin olcu almam cok kolay insallah bir duzeltme vs gelir buna yoksa kullanilmaz bu telefon bu sekilde 

18 Comments
MadernomoPro
Active Level 4
Galaxy S
Hocam sıfırladım ben düzeldi kullandığım cihaz s21 ultra.
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
bende sifirladim ilk andan beri ama boyle durum
MadernomoPro
Active Level 4
Galaxy S
Hocam sıfırlayınca +2 saat pil eklendi 😊
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
bende bir ise yaramadi malesef
0 Likes
MadernomoPro
Active Level 4
Galaxy S
Hocam yakında optimize edilmiş bir yama gelir.
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
zaten 2 saat gelse bile ise yaramaz benim aradaki farkim gun icinde 7 saat falan aksam 8 de olmasi gereken yuzde durumu 12-1 arasinda oluyor
Burak-S24FE
Active Level 1
Galaxy S
Güncellemeden önce yedeklediniz mi? Yedeklemeden güncellediğinizde herhangi bir şeyiniz(fotoğraf,veri,uygulama) gitti mi?
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S
hicbisey yedeklemem ben gerek yok cunku turkcell bulut kullanıyorum herseyim orda yani her zaman sıfır temiz kurulum yaparım mevzu benle alakali degil ama yurtici yurtdisi yuzlerce kisi ayni sorundan sikayetci gordugum kadariyla
0 Likes
ddalgicer
Active Level 2
Galaxy S
Bende S24 Ultra var durum bende de aynı.
0 Likes