cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s23 ultra hayal kırıklığı mı bana mı öylr geldi?

(Topic created on: 03-01-2024 07:10 PM)
1504 Views
Avcı_S24Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy S
ben s23u'dan ya beklentimi çok fazla yüksek tuttum ya da bu telefon gerçekten hayal kırıklığı. ön kamera zaten saymıyorum kötü, arka kamerada bir türlü istediğim kaliteli fotoğrafı çekemedim. belki ışık belki mekan etkili oldu bilmiyorum. ayrıca her ne kadar kasma yoksa bile ekran akışlarında zaman zaman takılmalar oluyor. çok kötü hissediyorum tüm paramı gömdüm bu telefona 😁
50 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
S24 ultra çıkınca öldürdü doğal olarak samsung ama insanlar hangi durumlar ile alıyor alın teri ile alıyor diye düşünmüyor
Galaxy S
valla one ui 5.1e dönünce takılmalar olmuyor ancak kamera baştan beri kötü gibi video çok pro olsa bile foroğraflar beni çok fena üzdü ya
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Üzüldüm :(
Galaxy S
samsung bitmiş. a serisi f/p olarak alınabilir ama amiral gemisi olarak samsung alınmaz artık bence bitmiş.
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Amiral gemisi dedikleri s serisi a serisi ile aynı olmuş s23 olan a54 olan aynı performansı hatta a54 bile pil performansı bazen daha iyi bu da maalesef herkese eşit güncelleme verilmesiyle oluyor biraz önceden söyleyen Bi arkadaş vardı başta yanlış karşıladım ama doğru her modele aynı güncelleme verilmemeli
Galaxy S
a52 vs s23u karşılaştırması yaptım tepki veren bi iki kişi oldu ama ciddi söylüyorum **bleep** yok ve bu beni üzdü. şuan satabilsem 1 2k zararına satar a52ye dönerim vallahi
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Yani zorla samsung fanı olmaya gerek yok gerçekler neyse o kağıt üstünde s23 un a54 u silip süpürmesi lazım aradaki fiyat farkı 13.000 TL kadar ama bakınca çok büyük Bi **bleep** yok bekle diyeceğim belki düzelir yıllardır böyle iphone alabilirsen Al en azından zarar yok
Galaxy S
iphoneda para zararı yok en azından her ne kadar ios sevmesem de
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Aynen geçen yıl iphone 11 almış olsaydım direkt s23 fe alabilirdim şu an 😁😆
0 Likes