cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s23 telefonum durduk yere dondu

(Topic created on: 10-02-2024 02:42 PM)
184 Views
Bengissu
Active Level 4
Options
Galaxy S

hiçbir şekilde telefonumu zorlamıyorum. tamamen yazılımsal olarak saçma sapan şekilde bu 3. kez donuşu. sebebi ne? durduk yere kitleniyor ve ekranda hiçbir işlem yapamıyorum. kilit ekranında kalıyorum şifre girilmiyor. bin pişmanım bu lanet telefonu aldığıma

10 Comments
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Cihazi sıfırlayarak bir süre kullanın eğer devam ederse donanımsal bir sorun var demektir. O zman servise gonderirsinz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Siz apk yada bir link bastınızmi virus girmis telefona donma bırak kasma bile olması mumkun degil benim 120 gb dolu hafızam tık yok tel s23
0 Likes
Bengissu
Active Level 4
Galaxy S
hayır apk yok
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Sosyal ag yada sms ustunden bilmediginiz link bastınızmı
Bengissu
Active Level 4
Galaxy S
hiçbir şekilde virüs tarzı bir şey bulaştıracak hareket yapmadım ya da uygulama indirmedim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazı kople sifirlayın eger sorun tekrar ederse servise verin yazılımı yeniden kursunlar
Galaxy S
S23 imkansız gibi birşey ben kullanıyorum zaman zaman oyunlarda zorluyorum da ama tık yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetimi sıfırla fabrika ayarlarını sıfırla bölümünden komple sıfırlama yapmanızı tavsiye ediyorum.
Fotoğraf video rehber müzik ses dosyası gibi verileri yedekleyin sıfırlamadan önce. Sorun düzelmezse Eğer aldığınızdan beridir çok zaman Olmadıysa geri iade etmeyi deneyin ya da servise verin.
0 Likes
furkan06k
Active Level 6
Galaxy S
Bendede s23 var pubg 120 fps zorluyorum 44 45 derece oluyo ama hiç donma takılma donma gibi bir zor konusu degil hocam hard reset atmani tavsiye ederim
0 Likes