Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
s24 ultra telefonumu 1 aydır kullanıyorum tiktoktan ve mackolikten hiç bildirim almadım tüm ayarlar açık kısıtlanmamış modda View Post
S25+ a gelen son guncelleme ile ekran suresi 1.5-2 saat azaldi naptiniz güzelim cihaza ey samsung. Lütfen fixleyen bir guncelleme getirin acil. View Post
Cihazımda bazenleri arama ve internet cekmiyor yaşıyan varsa nasıl cozdunuz View Post
Maçları google spordan takip ediyorum bildirimleri açık fakat sonuçlar now bara yansımıyor View Post
Arkadaşlar selam hd 4k s25 s yazan duvar kağıtlarini nerden bulabilirim View Post
Pubgyi 120 fps de ve cihazın arkasında fan acik oynuyorum o yuzden asiri sekilde isinma olmuyor ama pubgye bile kiyasla instagramın bu kadar şarj... View Post
Bu one uı 7 çok şarj yiyor. Özellikle bu telefonda View Post
Not defterinde alarm kurma bildiri özelliği yok mu hatırlatıcı? View Post
S24 plus telefonumda ses açma kapatma tuşları güzel çalışırken güç tuşu sanki basmiyormuşum gibi ses çıkarmıyor ama çalışıyor sorunu ne olabilir. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1490 | |
1340 | |
1104 | |
878 | |
699 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
38 | |