cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s21 fe galerideki videoları otomatik onyatma kapanmıyor yardım ...

(Topic created on: 12-17-2022 11:03 AM)
822 Views
artiery2020
Active Level 3
Options
Galaxy S

merhaba s21 fe kullanıyorum öncelikle galeri ayarlarındaki hareketli fotoğrafları otomatik oynat seçeneğini kapatmakla olmuyor denedim onu galeriye girdiğimde videolardan birine tıkladığımda videoyu otomatik oynatıyor ben otomatik oynatma istemiyorum hareketsiz dursun tıkladığımda oynatsın ben play e oynata vs basıp kendim oynatayım eski bütün telefonlarımda vardı bu seçenek otomatik video oynatma istemiyorum ben bu yapılamıyor mu samsungta ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Galeri-Ayarlar-Hakkında kısmına girip Yazılım sürüm numarasına sürekli dokunun.

Gallery Labs etkinleşmesi gerekiyor. Etkinleşince Galeri - Ayarlar - Gallery Labs'a girin.

Oneui 3.x bölümünde video player mode ayarını None(Play Video Button) seçin. Daha sonra Galeri'yi komple kapatın. Arka planda da açık olmasın. Tekrar girdiğinizde ayarlar etkin olacak.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Önce galeri ayarlarından hraketli gifleri kapat.Sonrasında galerinin içindeyken iki parmagını dıştan içe getirip dosyaları en küçük görünüme getir en azından galeride gezerken videolar oynatılmaz.Screenshot_20221217_123702_1000023612_1671269822.jpg
0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Galeri-Ayarlar-Hakkında kısmına girip Yazılım sürüm numarasına sürekli dokunun.

Gallery Labs etkinleşmesi gerekiyor. Etkinleşince Galeri - Ayarlar - Gallery Labs'a girin.

Oneui 3.x bölümünde video player mode ayarını None(Play Video Button) seçin. Daha sonra Galeri'yi komple kapatın. Arka planda da açık olmasın. Tekrar girdiğinizde ayarlar etkin olacak.

0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Helal sana güzel kardeşim ben yorumumu silecem gerçekten oldu
Bunu buralara saklamakarı çok ilginç nasıl bulacak insanlar bunu
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim sistemde böyle gizli Labs oluyor bazen 😊😊