- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
merhaba s21 fe kullanıyorum öncelikle galeri ayarlarındaki hareketli fotoğrafları otomatik oynat seçeneğini kapatmakla olmuyor denedim onu galeriye girdiğimde videolardan birine tıkladığımda videoyu otomatik oynatıyor ben otomatik oynatma istemiyorum hareketsiz dursun tıkladığımda oynatsın ben play e oynata vs basıp kendim oynatayım eski bütün telefonlarımda vardı bu seçenek otomatik video oynatma istemiyorum ben bu yapılamıyor mu samsungta ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 01:08 PM in
Galaxy SGallery Labs etkinleşmesi gerekiyor. Etkinleşince Galeri - Ayarlar - Gallery Labs'a girin.
Oneui 3.x bölümünde video player mode ayarını None(Play Video Button) seçin. Daha sonra Galeri'yi komple kapatın. Arka planda da açık olmasın. Tekrar girdiğinizde ayarlar etkin olacak.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 12:39 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 01:08 PM in
Galaxy SGallery Labs etkinleşmesi gerekiyor. Etkinleşince Galeri - Ayarlar - Gallery Labs'a girin.
Oneui 3.x bölümünde video player mode ayarını None(Play Video Button) seçin. Daha sonra Galeri'yi komple kapatın. Arka planda da açık olmasın. Tekrar girdiğinizde ayarlar etkin olacak.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 01:34 PM in
Galaxy SBunu buralara saklamakarı çok ilginç nasıl bulacak insanlar bunu
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink