6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
O güncelleme bugün verilecek, vereceksiniz kardeşim! View Post
Merhaba arkadaşlar s23fe kullanıcılar nerde gelen giden varmi One u7 View Post
Tabletimde ki samsung interneti komple samsung telefonuma nasıl aktarabilirim ? View Post
Gördüğünüz görselde brawl stars oyununda 41fps aldığımı gösteriyorum. Oyun içi hareket edince dahada düşüyordu. Hemen çıkıp pubg girdim fps... View Post
S24FE View Post
S24 fe için Müşteri temsilcisi ile konuşan oldu mu View Post
S24 plusta çalar saat bildirimini ekranda görmemiz için ne yapmamız gerekiyor? View Post
30 Nisan dolmasına S24FEEEEEEE View Post
Nisan guncellemeside gelmedi daha View Post
Kilit ekranında Now Bar nerede? Parmak izi yukarıya taşındı mı yoksa Now Bar ortalara mı yakın? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1726 | |
1190 | |
1114 | |
1008 | |
1002 |
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
33 | |