- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle selamlar arkadaslar. 2 gün önce samsung s20fe aldım.samsung Note 9 cihazdan gectim ve cihaz tam bir hayal kırıklığı gibi. Cihazda asırı ısınma donma takılma var. Pubg de donuk donuk . Kamera tarafı alev alev. İade etmeyi düşünüyorum . Sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Note9 cihazımı cok özlemeye basladım
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-20-2020 09:36 AM (Last edited 12-20-2020 09:37 AM ) in
Galaxy SMerhaba mkoftecii,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-20-2020 01:13 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-20-2020 01:40 AM (Last edited 12-20-2020 01:46 AM ) in
Galaxy STürkiye En kötü işlemci ile sattıkları için cihaz sıkıntı yaratıyor, çok güncelleme aldı gene böyle Zaten yakında s21 çıkacak
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-20-2020 09:36 AM (Last edited 12-20-2020 09:37 AM ) in
Galaxy SMerhaba mkoftecii,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD