Original topic:

s20

(Topic created on: 02-15-2021 07:54 PM)
573 Views
Hll26
Active Level 3
Options
Galaxy S

Aşırı ısınma sorunu olan ve bu sorunla mücadele edenlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim. 

Galaxy S
Ben tam 4 kere servise götürdüm. Her seferinde normal deyip geri verdiler. Sıcaklığı gösteren bir ekran kaydı alıp Samsung Ofisi ile paylaştım. Bu sayede iade edebildim.
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
sıcaklığı gösteren ekran kaydını nasıl aldınız. samsung ofis derken mail falan mı attınız. ayrıca sıcaklık kaç derece idi.
Galaxy S
Samsung Oyun Eklentileri Uygulamasında yer alan Perf-Z ile sıcaklığı ölçtüm. İlk önce fotoğraf çektim kamera ısınmaya başlayınca da Perf-Z eklentisini açıp sıcaklığı öğrendim. Bunları yapan ekran kaydını kullanarak kayıt altına aldım. Sıcaklık 49 dereceyi gösteriyordu. Telefonun özellikle kamera çevresi ve alüminyum çerçevesi inanılmaz ısınmıştı. Bu arada bahsettiğim uygulama ve eklenti resmi Samsung uygulamasıdır. Uygulama yanlış gösteriyorsa niye yayımlasın Samsung. Samsung ofisine mail gönderdim ve Twitter dan ulaştım. Bu şekilde sonuç alabildim. Samsung kabul etmese de S20 serisi kronik sorunlu olabilir.
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
çok teşekkür ederim
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
indirdim kurdum ama nasıl yapılacağını anlamadım. sadece oyunlarda çalışan bir program sanırım. benim whatsapdan görüntülü konuşurken bu sıcaklığı nasıl olcerim. kusura bakmayın sizide cok oyaladim
Galaxy S
Hocam ekran kaydı almayı aktif edin. Daha sonra kameraya girip telefonun sıcaklığının şikayettiğiniz değerlere kadar ısınmasını bekleyin. Isındığından emin olduktan sonra basit bir oyuna giriş yapın. O zaman perf-z eklentisi aktif olacak ve size fps,sıcaklık,ram kullanımı gibi bilgileri göstermeye başlayacak. Bu sayede kaç dereceye kadar ısındığını görmüş olursunuz. Ben kamerayı kullandım ve ısındığından emin olunca kameradan çıkıp santranç oyununu açtım. Hemen 1-2 saniye içerisinde telefonun o anki sıcaklık değerlerini gösterdi. Yalnız perf-z yi aktif duruma getirin ayarlarından
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
ekran video kaydı mı açık kalacak. 10 - 15 dk lik ekran videosu mu çekeceğim. afedersiniz hocam iyice aptallastim. ayrica bir iki oyuna girdim herhangi bir bilgi de belirmedi ekranda
Galaxy S
Oyun eklentileri uygulamasından perf-z yi aktif etmeniz gerekiyor. ben 3dk ekran kaydı aldım. 40-50 tane arka arkaya fotoğraf çekince hemen ısınmaya başlıyordu. Sizde durum nasıl bilmiyorum.
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
bu 3 dk lık video da , sıcaklık önce düşük gösterdikten sonra 3 dknin ardına isindiginimi gösterdiniz yoksa, direk telefonu ısıttiktan sonra video mu çektiniz
Karaprens61
Expert Level 2
Galaxy S
size diyecegim şey öncelikle telefonu sıfırlayim. sonra tekrar kurun . düzelecektir bende fotoğraf cekerken ozellikle 11 geldiginde ısınmaya ve aşırı pil tüketimi oluştu hata raporu gönderdim bana telefonu yuzde yuz sarj yap ve devamli kulln dediler bende aynisi yaptim yuzledim 4 saatte yüzde 15 indirip tekrar rapor gonderdim ve geri dönüşünde telefonu sifirlammi söyledilr yedekleyp sıfırla die bende ole yaptım ve sorun azda olsa çözüldü.. samsung demiyelim exsonos işlemciden kaynakli.. exsonos lu butun telefonlar aynı.