Original topic:

s20

(Topic created on: 02-15-2021 06:35 PM)
494 Views
Hll26
Active Level 3
Options
Galaxy S

Aşırı ısınma sorunu olan ve bu sorunla mücadele edenlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim. 

21 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Durumun incelenebilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim
Galaxy S
Telefonu dinlendirin veya çok kullanmayarak telefonunuzu dinlendirebilirsiniz.
Galaxy S
Sadece kamerayı açtığım zaman aşırı ısınma yaşıyorum, onun dışında pek ısınma yaşamıyorum, cihazım s20 plus
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
özellik mobil veri üzerinden görüntülü konuşma yaparken çok kısa sürede ateş gibi oluyor telefon, bi süre sonra hata veriyor ve ekran gidip geliyor..
Atilla Kaan
Active Level 6
Galaxy S
Zaten görüntülü aramalarda ve mobil veride ısınır ama kısa sürede çok fazla ısınması normal olmayabilir
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
50 dereceleri geçiyor 10 dk da..
Atilla Kaan
Active Level 6
Galaxy S
O zaman ciddi bişey olabilir çünkü 50 derece çok ciddi bir sıcaklık bence cihaza bir baktır bataryasinda sıkıntı olabilir
Galaxy S
Telefonun bütün özelliklerini kapatıp 3310 gibi kullanın. Kamerada ısınıyorsa kamerayı kullanmayın 😂
Şaka bir yana bende de s20 vardı. Cihaz çok güzel, iyi fotoğraf çekiyordu ancak iade etmek zorunda kaldım. Fotoğraf çekimlerinde ısınma ortaya çıkıyordu. Çözümü yok gibi, servise verip değişim cihazı talep edin. Hata servis raporlarıyla 1 senedir hiç birşey düzelmedi.
Hll26
Active Level 3
Galaxy S
bende iade için uğraşıyorum ama iki kez servise gönderdim sorun yok deyip gönderdiler. şimdi hata raporu gondedim ve cevap bekliyorum.. siz nasıl bir yol takip ettiniz