cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s20 ultra bildirimlerin geç gelmesi

(Topic created on: 05-01-2020 02:52 AM)
2872 Views
igokkaya20
Active Level 1
Options
Galaxy S

Bildirimler geç geliyor yada uygulama ya girince geliyor. Denemediğin şey kalmadı sıfırlama dahil  samsungla görüştüm çözüm yok. Yabancı forumlarada baktım bir çözüm yok. Sorun sadece mobil veride.  Araştırdığımda google mesaj servisin wifide 15dk da mobil veride 28dk da bir telefondan sinyal gönderdiğini okudum.yani bu 28 dklık arada telefon uygulamaların bağlantısını kesiyor muhtemelen .buna ya bir ayar yada bir uygulama sebep oluyor olabilir.çözümü olan yardımcı olursa sevinirim.

23 Comments
flasget
Active Level 7
Galaxy S
samsunga ayni durumu yazmaktan gınaaaa geldi. Dedim guncellemede duzeltin diye verdikleri cevap cihazi sifirlayin ! goruyoruz sifirlayip sorunu hala devam edenleri
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Galaxy S
dun gelen güncellemeyi kurdunuzmu..bende ultra kullanıcısıyım ama böyle bir sorun yasamiyorum
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba igokkaya20,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

Süpernova
Active Level 6
Galaxy S

bende belirttiğin gibi bir sorun yok yeni güncellemede geldi yapmadıysan yap istersen

0 Likes