cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s20 fe kaplama

(Topic created on: 12-18-2021 09:36 PM)
233 Views
jaxon
Active Level 4
Options
Galaxy S

merhaba telefonuma klıf yerine 360 derecelik vs kaplama yaptırmayı düşünüyorum kolay kolay düşürmem zaten amacım çizilmelerin önüne geçmek varmı tavsiye edeceğiniz bir ürün 

15 Comments
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Ben de s20fe kullanıcısıyım bir defa kaplama olayını denedim arka kapağın değişik bir desen gibi bir yüzeyi olduğu için tutmuyor jelatin o yüzden en güzel koruma kılıf
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Exynos işlemcili olduğu için telefonunuz sıkıntı yaşıyorsunuz ben de s20fe kullanıyorum ama snapdragon işlemcili modeli aldım çok memnunum sizin adınıza üzüldüm 😕
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende çok memnunum
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Memnun olmana sevindim ama mağdur olan arkadaşın da dediği gibi samsung'un exynos işlemcili ürünleri büyük paralar vererek cihaz alan müşterilerini çok mağdur ediyor, yarı yolda bırakıyor. Umarım samsung bu konuda bir şeyler yapar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende araştırarak aldım Snapdragın modeli kat kat daha iyi olduğunu tespit edip o şekilde aldım hem oyun hem cihaz performansı konusunda.
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Ben de çok araştırma yaptım 3-4 cihaz arasında kaldım ilk önce daha sonra s20fe de karar kıldım daha sonra daha ayrıntılı şekilde s20fe yi araştırdım en verimli modelinin sd işlemcili 256GB depolama 8GB Ram kapasiteli modelini satın aldım. Fazlasıyla memnunum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Realme GT modeli düşünüyordum ilk öncesin de bende fakat güncelleme açısından biraz sıkıntı bir markaymış o yüzden bütçrm olarak en iyisine karar verdim diye düşünüyorum. Allah kaza bela vermesin hocam.
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Vallahi bunu almasam kazara xiaomi alacaktım 😂😂 sorması ayıptır siz kaçtan yakalayıp aldınız s20fe yi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Vallahi hocam 1 hafta civarı oldu 128 lik benimki Teknosadan aldım 6.400 TL şimdi baktım da 8.200 TL olmuş :)