cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s20 fe ekran titremesi

(Topic created on: 02-17-2021 11:37 AM)
766 Views
alladereli
Active Level 3
Options
Galaxy S

Özellikle ince işler yaparken ekranda minik titremeler oluyor. Mesela PUBG oynarken nişan aldığım esnada nişanı adamın üstüne getirip sabitleyene kadar canım çıkıyor. Çünkü o esnada ekran minik minik titriyor. #s20fe nin bu durumunu test etmek için siz de PUBG oynayabilirsiniz. Siz de bunu deneyimleyerek kanser olabilirsiniz.

7 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Durumun incelenebilmesi için sorunun videosunu çekip samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim yada kardeşim

Duurmun incelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim
alladereli
Active Level 3
Galaxy S

Ekran titremesi ile ilgili. Sorun  yaşıyorum. Video da da 30. Saniyeden sonrasında bariz belli. Özellikle parmağımı yavaş yavaş hareket ettirmem gereken durumlarda bu sorun meydana geliyor. Hata raporu oluşturdum ancak hala bir geri dönüş alamadım. Bu sorun sadece bende mi mevcut yoksa diğer arkadaşlarda da var mı?

alladereli
Active Level 3
Galaxy S
120 hz ile bu sorunu aldım. Sonrasında 60hz ile kullanıpntekrar denedim. aynı sorunu 60hz de de aldım.
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
note 5 kullanan birisiydim. 60hz ile pubg de oynadım. 60hz ile döküman ve belgelere de baktım. Note 5 cihazımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ancak s20fe cihazımda gerek 120hz gerekse de 60hz de hem oyunlarda hem belge ve dökümanlarda hatta günlük kullanımda bile bu sorunla karşılaşabiliyorum.
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
Bakın anlatamıyorum galiba. Videosunu attım videoyu izlemediğinizi düşünüyorum. Bariz bir şekilde titreme mevcut. Videoyu 30-40 saniyeleri arasında daha dikkatli izlemenizi öneriyorum. Daha düşük ppi değerine sahip telefonlarda böyle bir sorun yok. 100 ppi düşük olması sebebiyle böyle titreme olmaz. Eğer öyle olsaydı 320 ppi'lik cihazlar günlük hayatta bile kullanılamazdı.
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
böyle düşünüyorsanız cihazınızın bozuk olduğunu samsung yetkili servislerde tamir etmeye götürebilirsiniz👍
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
peki teşekkürler