- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-01-2021 06:30 PM (Last edited 01-01-2021 06:32 PM by User0000006 ) in
Galaxy STelefon sayfalarda kaydirma yaptigimda titreme yapiyor sizce normalmi bu durum S20 fe den hic menmun kalmadim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-02-2021 11:35 AM in
Galaxy SMerhaba Hanifi1,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşamış olduğunuz süreç için üzgün olduğumu iletmek isterim. Ekranın yenileme hızını değiştirebilirsiniz. Yüksek yenileme hızı seçildiğinde ekran daha akıcı şekilde kaydırılır. Yenileme hızı, ekranın saniyedeki yenilenme sayısıdır. Ekranlar arasında geçiş yaparken ekranın titremesini önlemek için yüksek bir yenileme hızı kullanın. Standart bir yenileme hızı seçtiğinizde pili daha uzun süre kullanabilirsiniz.
1- Ayarlar ekranında, Ekran → Pürüzsüz hareket üzerine dokunun.
2- Bir yenileme hızı seçin.
• Yüksek: Ekran yenileme hızını otomatik olarak 120 Hz'e ayarlayarak daha pürüzsüz
animasyonlar ve kaydırmalara sahip olun.
• Standart: Pil gücünü korumak için normal durumlarda standart bir yenileme hızı kullanın.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-01-2021 07:17 PM in
Galaxy SBu sorun, donanım sorunu gibi görünüyor. Size tavsiyem en kısa zamanda Servise götürünüz.
GyZ3N
:)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-02-2021 11:35 AM in
Galaxy SMerhaba Hanifi1,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşamış olduğunuz süreç için üzgün olduğumu iletmek isterim. Ekranın yenileme hızını değiştirebilirsiniz. Yüksek yenileme hızı seçildiğinde ekran daha akıcı şekilde kaydırılır. Yenileme hızı, ekranın saniyedeki yenilenme sayısıdır. Ekranlar arasında geçiş yaparken ekranın titremesini önlemek için yüksek bir yenileme hızı kullanın. Standart bir yenileme hızı seçtiğinizde pili daha uzun süre kullanabilirsiniz.
1- Ayarlar ekranında, Ekran → Pürüzsüz hareket üzerine dokunun.
2- Bir yenileme hızı seçin.
• Yüksek: Ekran yenileme hızını otomatik olarak 120 Hz'e ayarlayarak daha pürüzsüz
animasyonlar ve kaydırmalara sahip olun.
• Standart: Pil gücünü korumak için normal durumlarda standart bir yenileme hızı kullanın.
Teşekkürler.
MOD