cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe ekran titremesi

(Topic created on: 01-01-2021 06:30 PM)
385 Views
Hanifi1
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Telefon sayfalarda kaydirma yaptigimda titreme yapiyor sizce normalmi bu durum S20 fe den hic menmun kalmadim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hanifi1,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşamış olduğunuz süreç için üzgün olduğumu iletmek isterim. Ekranın yenileme hızını değiştirebilirsiniz. Yüksek yenileme hızı seçildiğinde ekran daha akıcı şekilde kaydırılır. Yenileme hızı, ekranın saniyedeki yenilenme sayısıdır. Ekranlar arasında geçiş yaparken ekranın titremesini önlemek için yüksek bir yenileme hızı kullanın. Standart bir yenileme hızı seçtiğinizde pili daha uzun süre kullanabilirsiniz.

1- Ayarlar ekranında, Ekran → Pürüzsüz hareket üzerine dokunun.
2- Bir yenileme hızı seçin.

• Yüksek: Ekran yenileme hızını otomatik olarak 120 Hz'e ayarlayarak daha pürüzsüz
animasyonlar ve kaydırmalara sahip olun.
• Standart: Pil gücünü korumak için normal durumlarda standart bir yenileme hızı kullanın.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Wig
Expert Level 3
Galaxy S
Selamün aleyküm kardeşim.

Bu sorun, donanım sorunu gibi görünüyor. Size tavsiyem en kısa zamanda Servise götürünüz.

GyZ3N

:)
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hanifi1,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşamış olduğunuz süreç için üzgün olduğumu iletmek isterim. Ekranın yenileme hızını değiştirebilirsiniz. Yüksek yenileme hızı seçildiğinde ekran daha akıcı şekilde kaydırılır. Yenileme hızı, ekranın saniyedeki yenilenme sayısıdır. Ekranlar arasında geçiş yaparken ekranın titremesini önlemek için yüksek bir yenileme hızı kullanın. Standart bir yenileme hızı seçtiğinizde pili daha uzun süre kullanabilirsiniz.

1- Ayarlar ekranında, Ekran → Pürüzsüz hareket üzerine dokunun.
2- Bir yenileme hızı seçin.

• Yüksek: Ekran yenileme hızını otomatik olarak 120 Hz'e ayarlayarak daha pürüzsüz
animasyonlar ve kaydırmalara sahip olun.
• Standart: Pil gücünü korumak için normal durumlarda standart bir yenileme hızı kullanın.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes