Pile katkısı hiç yok hatta daha kötü pil performansı veriyor. Bugün Standartta kullandım ekran süresi uzadı garip bir şekilde. Birde Düşük seviyeli... View Post
Pile katkısı hiç yok hatta daha kötü pil performansı veriyor. Bugün Standartta kullandım ekran süresi uzadı garip bir şekilde. Birde Düşük seviyeli... View Post
Telefonu 6 aydır kullanıyorum ilk çıktığında 3 ay peşin fiyatına taksit imkanı vardı o şekil aldım İlk aldığımda yaklaşık 1 2 hafta telefon sizin... View Post
Silikon uçları Kullanım esnasında yırtıldı ztn bunlarda hatalı üretimmiş bütün 3 prolar bunu samsunga göndersem değişim yaparlarmı yoksa... View Post
Hepinize merhaba members ailesi🥰 Galaxy Store uygulamasından İpuçları uygulamasını güncelleyebilirsiniz. Arayüz One Ui 8.5 görünüme... View Post
Good lock özellikleri ayarlara entegre edilmek yerine sürekli telefona extra güç sarfettirecek uygulamalar şeklinde tasarlandı şuan hala samsungun bu... View Post
S25 fe nin en sevdiğiniz özelligi nelerdir View Post
S25fe den honor 600 geçilirmi View Post
S25 edge den 26 ultra ya geçmeye değer mi ? View Post
Epey gibi sitelerde yazmıyor yapay zekaya soruyorum 1200 diyor ama benim eski cihaz 800 idi o daha parlaktı anlayamadım gitti View Post
Standart kullanımda 5 saat pil ömrü veriyor yüzde 90 şarj sınırı ile normal mi ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 552 | |
| 458 | |
| 349 | |
| 346 | |
| 339 |